Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Sök efter

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vi välkomnar plastikkirurg Magnus Kjelsberg till Nordiska Kliniken!

Vi är glada över att presentera vårt senaste tillskott till vårt team på Nordiska Kliniken, plastikkirurg Magnus Kjelsberg.

Dr Magnus Kjelsberg studerade medicin i Bergen och är legitimerad läkare sedan 2004. Han genomgick sin allmänkirurgiska specialistutbildning vid kirurgiska kliniken i Örebro, och fortsatte sedan att vidareutbilda sig till plastikkirurg på plastikkirurgiska kliniken i Örebro och Akademiska Sjukhuset i Uppsala.

Dr Kjelsberg har senaste åren arbetat inom den privata sektorn med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi och är därmed väldigt erfaren inom de ingrepp som vi erbjuder på Nordiska Kliniken. Hans specialområden är bl.a. bröstkirurgi, bodycontouring, med bukplastiker, arm- och lårplastiker, fettsugning med fettransplantationer till t.ex. stuss eller bröst samt ansiktskirurgi, som face-/necklift, halsplastik, och ögonlocksplastik.

Dr Kjelsberg är bokningsbar för samtliga plastikkirurgiska konsultationer på Nordiska Kliniken.

Boka tid här!

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden

Laser & Estetik Stockholm har blivit Nordiska Kliniken

Välj vilken sida du vill besöka

Till Nordiska Kliniken Till Laser & Estetik Västerås