Vår adventskalender 2018: lucka 3

20% på en hel tatueringsborttagnings-behandling!

Du får 20% rabatt på en tatueringsborttagnings-behandling om du utför den senast 31 januari 2019.

- Skonsam behandling, utan ärr
- Behandlar alla tatueringsfärger

Ange "LUCKA 3" vid betalningstillfället, rabatten dras av vid betalning.

Du kan boka in den kostnadsfria konsultationen via vår onlinebokning (välj "Hudvård" > "Konsultation Tatueringsborttagning").

Boka tid

Om du vill boka in din behandling kontaktar du vår reception: 08-411 76 76 eller på info@nordiskakliniken.se

Läs om Tatueringsborttagning

(Villkor: Alla behandlingar föregås av en kostnadsfri konsultation hos hudterapeut. Behandlingen ska vara utförd senast den 31 januari 2019. Rabatten gäller enbart ett tatueringsborttagningstillfälle och kan endast utnyttjas en gång per person. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter och kan ej bytas mot pengar. Du kan ej få tillbaka pengar för genomförd behandling.)