Contouring av ansiktet

Förstärk ansiktsdragen med contouring

Contouring är en populär makeuptrend, och det går faktiskt att "contoura" ansiktet även utan smink.

Contouring hos Denise innebär att man definierar ansiktsdragen mer, antingen med fillers och/eller Botox. T.ex. genom att markera kindbenen och käkbenen, eller markera kindbenen och smalna av nedre delen av ansiktet (käkarna), för att på så sätt få starkare ansiktsdrag.

För dig som vill piffa dig lite extra nu under hösten erbjuder vi 20% på din contouringbehandling (ord. pris från 6000 kr).

Välj "Injektionsbehandling" > "Contouring". Boka denna behandling för att få ett exakt pris, skulle du vilja genomföra behandlingen vid samma tillfälle så finns det tid för det!

* Behandlingen skall vara utförd senast 30/11 2019 och gäller enbart hos Injektionssjuksköterska Denise Fa. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.