Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vårbehandling – Nordic Spring

Möt våren med vår expressbehandling Nordic Spring!

Ge din hud rätt förutsättningar för att möta våren med hjälp av vår expressbehandling Nordic Spring, behandlingen verkar lystergivande och återfuktande, full av C-vitamin!

När våren närmar sig är vi många som vill städa bort den torra och glåmiga hyn som vintern fört med sig. Med vår expressbehandling Nordic Spring får du en boost av antioxidanter som förebygger hudens skydd mot solens strålar och lämnar en fantastisk lyster efter sig.

Ansiktsbehandlingen Nordic Spring inleds med en grundlig rengöring samt peeling för att avlägsna döda hudceller och för att få fram den ungdomliga lystern, därefter appliceras en fuktgivande sheet mask som får verka medan du får massage av nacke, hals och dekolletage.

Efter att masken verkat klart masseras ett koncentrat av C-vitamin in grundligt i ansiktet för att sedan följas upp av skyddande samt vårdande produkter anpassade efter din hudtyp.

Du lämnar behandlingen med en fantastisk lyster och en hud redo för våren!

Boka din tid för Nordic Spring

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden