Ansiktsbehandling Nordic Summer

Möt sommaren med vår ansiktsbehandling Nordic Summer!

Ge ditt ansikte rätt förutsättningar inför sommaren med vår ansiktsbehandling Nordic Summer!

Sommaren är härlig men kan vara en påfrestning för vår hud som utsätts för sol, bad och uttorkning. Med ansiktsbehandlingen Nordic Summer ger du på 30 minuter din hud rätt förutsättningar för att vara fin, hela sommaren.

Behandlingen inleds med en grundlig rengöring och en effektiv peeling för att avlägsna döda hudceller och smuts. Därefter appliceras en sheet mask från Exuviance som får verka medan du får en massage av dekolletage, hals och nacke.

Du kan själv välja det sista steget i behandlingen och då välja mellan att boosta huden med C-vitamin och en återfuktande kräm eller avsluta med ett uppfräschande lager brun utan sol.

Nordic Summer är en expressbehandling där effektivitet möter resultat i form av lyster och fukt. Förläng behandlingsresultatet hemma genom att köpa med dig Exuviance Sheet Masks från vår reception och glöm inte att använda solskyddsfaktor under solmånaderna!

Boka din tid för Nordic Summer

Är du intresserad av ansiktsbehandlingar i Stockholm? Här kan du läsa mer om vilka ansiktsbehandlingar vi erbjuder på Nordiska Kliniken.