Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Fraktionerad laser

Nu kan vi erbjuda marknadens senaste fraktionerade laser, SmaXel Co2 laser. Med en mängd olika behandlingar att välja mellan ger SmaXel en säker behandling med kortare behandlingstid och oslagbara resultat.

Det senaste på marknaden- nya SmaXel Co2 laser

Nu introducerar vi vår nya fraktionerade laser, SmaXel Co2 laser. Vår nya SmaXel Co2 laser bygger på unik teknik som erbjuder något alldeles extra. Tekniken är finslipad och innehåller, utöver alla fördelarna med de tidigare lasermodellerna, en snabbare och effektivare utrustning. Dessutom finns möjlighet till behandling av ytliga blodkärl, acnebehandling (acneärr), pigmentfläckar, vårtor, fibrom och peeling.

Vår nya fraktionerade laser möjliggör även behandlingar som ansiktspeeling, hudföryngring, hudåtstramning, rynkborttagning, borttagning av leverfläckar.

Avancerad teknik för en säker behandling

Med en fraktionell laser så skjuts laserstrålar djupt ner i huden och bildar mikroskopiska hål som stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastin i huden.

Till skillnad från andra Co2 lasrar så har SmaXel en inbyggd randomizer som bidrar till en systematisk fördelning av laserstrålarna som skjuts ut. På så sätt hinner de olika delarna i huden kylas ner under behandlingen och minskar risken för ev. brännskador. SmaXel ger ett bättre, mer långvarigt och effektivt resultat. Även behandlingstiden blir kortare med SmaXel.

Oslagbara resultat

Med SmaXel Co2 från Synos kan vi erbjuda dig oslagbar hjälp med hudföryngring. Maskinen behandlar tack vare metoden med fraktionell laser även mer djupgående rynkor och ärr med både bättre och mer långvarigt resultat än med exempelvis en laserbehandling med erbium.

SmaXel Co2 har en extra hög punktdensitet per kvadradcentimeter vilket gör att den ger ett långsiktigt och fullgott resultat på en kortare behandlingstid än andra maskiner för kirurgisk laser. Allt som allt ett utmärkt resultat med endast en kort och skonsam behandling.

Med hjälp av SmaXel Co2 kan vi erbjuda dig det allra bästa inom kirurgisk laser.

Behandling med SmaXel

Med hjälp av laserljus och radiofrekvens i kombination värmer vi upp pigmentet (vid t.ex. en ev. pigmentförändring) till en nivå där det koagulerar. Efter ca två veckor har större delen av pigmentet försvunnit. Ibland kan ytterligare några behandlingar behövas med några veckors mellanrum. Behandlingarna med vår SmaXel-laser utförs av läkare och ger ett enastående resultat.

Exempel på behandlingar med SmaXel Co2