Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Bröst

Bröstoperationer hör till de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen. Bröstoperationer utförs både utifrån medicinska/rekonstruktiva samt estetiska aspekter och ofta så spelar bröstens utseende stor roll för välbefinnandet.

För många kvinnor betyder det mycket att vara nöjd med bröstens proportioner och utseende. Det finns olika anledningar till varför man vill genomgå en bröstoperation. Man kanske inte är helt nöjd med de bröst naturen utrustat en med. Det kan även handla om orsaker som amning, viktminskning eller något annat som gör att bröstens form och fasthet har ändrats. Vi på Nordiska Kliniken kan tack vare den senaste tekniken och erfarna specialister erbjuda dig bästa möjliga vård, efter dina önskemål.

Om du överväger en bröstoperation så rekommenderar vi att du kontaktar oss för rådgivning hos våra specialister i plastikkirurgi. Där kommer du få genomgå klinisk undersökning, noggrann analys av just din problematik och få fulltäckande information kring de behandlingsalternativ som passar dig bäst.