Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Motiva Bröstimplantat

Motiva implantat (Motiva bröstimplantat)

Motivas revolutionerande implantat är dynamiska och har förändrat sättet bröstimplantat uppfattas. Våra plastikkirurger kan enkelt välja de perfekta implantaten för varje patient med hänsyn till de individuella estetiska önskemålen.

Tack vare Motivas exceptionella erfarenhet och framgång inom avancerad produktutveckling och tillverkning finns nu Motiva implantat som är de mest innovativa bröstimplantaten på marknaden.

Motivaimplantat har utvecklats i enlighet med ISO 14607: 2009 för icke-aktiva kirurgiska implantat, bröstimplantat. Alla Motivaimplantat är CE-märkta och använder en FDA-godkänd implanterbar medicinsk silikon avsedd för långvarigt bruk.

op

Säkerhet genom Innovation

Innovativa produktegenskaper:

• Det mest adekvata utbudet av implantat, projektioner och modeller för att möta patientens och plastikkirurgens förväntningar för ett lyckat resultat.
• TrueMonobloc® implantathölje för enastående styrka, flexibilitet, enkel insättning och hållbarhet av implantatet.
• TrueTissue Dynamics™ för ett så naturligt utseende och naturlig känsla som möjligt.
• 100% fyllda, 100% mjuka och 100% formstabil ProgressiveGel PLUS™ och ProgressiveGel Ultima™ för optimal formstabilitet, återskapande av ursprungsform och undvikande av okontrollerad gelérörelse.
• Kontrollerade ytor av implantaten till patientens och plastikkirurgens fördel.
• Q inside Safety Technology™ som möjliggör spårbarhet av implantatets unika identifikationsinformation vilket externt kan hämtas genom en handhållna skanner.

Valet av ytan

Traditionellt sätt har ytorna på bröstimplantat varit släta eller texturerade. Texturerade ytor har i regel tillverkats genom att använda salt, socker eller andra partiklar på implantatskalet. Motiva implantat är unika på så sätt att ytan skapas utan någon användning av främmande material såsom salt eller socker. Dessutom är implantatets yta bidragande till ett mer naturligt interagerande mellan implantatet och den omgivande bröstvävnaden, vilket tillåter implantatet att bättre anpassa sig till bröstets normala rörelse.

Valet av formen

Bröstimplantat har antingen en rund, oval eller prefabricerad form och finns i flera olika storlekar och projektioner.

Historiskt sett har runda implantat använts för att öka fyllighet för bröstets övre-pol. Ovala eller droppformade implantat var menade för att bäst efterlikna formen av naturliga bröst, med mer fyllighet i den nedre polen. Motiva har utvecklat en produktserie för kvinnor som söker det mest naturliga utseende och den naturligaste känslan. Med Motiva implantat ser brösten inte bara naturliga ut i stående position, de bidrar även till en naturlig rörelse och känsla.

Storlek, bas och projektionsval

Förutom implantatets form behöver man överväga storlek, bas och projektion av implantatet för att uppnå ett så estetiskt tilltalande resultat som möjligt. Basen av Motiva implantatet kommer att påverka hur mellanrummet mellan brösten ser ut, utfyllnaden av brösten kommer att påverkas av projektionen och storleken av implantatvolymen. Nordiska Klinikens plastikkirurger kan utifrån dina estetiska förutsättningar erbjuda det perfekta implantatet från Motiva och en säker och estetiskt tilltalande bröstoperation, för dig och din livsstil.