Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Dermapen

Om Dermapen

Dermapen är en avancerad microneedling-behandling som effektivt stimulerar produktionen av kollagen i huden. Nålbehandlingen möjliggör att näringsrika behandlingspreparat med aktiva ämnen kan slussas ner i huden på djupet och resultatet blir en föryngring av huden, ökad fasthet samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Hudproblem såsom t.ex. acneärr, orenheter, fina linjer, pigmentering och stora porer kan effektivt behandlas med Dermapen.

Behandlingen går att liknas vid en fraktionerad laserbehandling men med kortare återhämtningstid och med möjligheten att behandla alla hudtyper och hudtoner.

Hur går behandlingen till?

Under en och samma Dermapen-behandling skapas 1300 mikrokanaler per sekund i huden med hjälp av 12 sterila engångsnålar. Detta skapar en kontrollerad skada i huden som effektivt säkerställer upptaget av de aktiva ämnen som används. Nålarna går olika djupt ner i huden beroende på vilka indikationer/hudproblem som behandlas. En behandling tar ca 30-60 minuter och skräddarsys alltid efter kundens hudtillstånd och kondition, önskemål och problem. Innan behandling ska du b.la. undvika brun-utan-sol, injektionsbehandlingar, etc.

Dermapen_nk

Dermapen kan b.la. behandla följande indikationer:

– Vissa typer av ärr, t.ex. acneärr
– Huduppstramning
– Fina linjer
– Åldrad- och spänstfattig hud
– Stora porer och milier
– Vissa typer av pigmenteringar

Exempel på behandlingsområden:

– Hela ansiktet
– Hals
– Dekolletage
– Enstaka områden såsom panna, haka, kinder, ögon, överläpp.

Efter behandlingen

Rodnad kan uppstå direkt efter behandlingen och kan sitta kvar i ett till två dygn. Det kan även hetta till och svida lite i huden, detta är dock övergående. De flesta kan utan problem gå tillbaka till arbetet dagen efter behandlingen. Det är viktigt att skydda huden efter en Dermapen-behandling. I 48 timmar efter behandlingen ska du b.la. undvika: injektionsbehandlingar, sol eller solarium, varma bad/bastu, brun-utan-sol, swimmingpool/havsbad, etc.

Behandlingen skräddarsys alltid

Hur många behandlingar som behövs är individuellt men för bästa resultat rekommenderas en kur där behandlingarna sker med ca 2-8 veckors mellanrum. Behandlingen föregås alltid av en kostnadsfri hudkonsultation som med fördel kan bokas i samband med behandlingen.


Boka tid för Dermapen online