Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Filorga Meso-Needling

Filorga NCTF är en vitaliserande vitamincocktail som innehåller fuktgivande hyaluronsyra samt olika vitaminer, mineraler och antioxidanter som absorberas direkt i huden.

Om Filorga Meso-Needling med NCTF Vitamincoctail

Med behandlingstekniken Meso-needling används en avancerad medicinsk roller. Rollerns syfte är att stimulera kollagen och elastinproduktion samt leverera aktiva substanser till djupare hudlager, genom att skapa microkanaler i huden. Under en behandling skapas ca 250.000 mikroskopiska hål, vilket gör att huden lätt tar upp Vitamincoctailen (NTCF) som används vid behandlingen. Du får en omedelbar lyster och en kraftig cellstimulering och det långsiktiga resultatet ger en fastare och mer ungdomlig hud. NCTF (New Cellular Treating Factor) är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen, samt reparerar vävnad genom att påverka celldelningen och blodcirkulationen.

Behandling

Fyra behandlingar rekommenderas, med 2-3 veckors mellanrum. Därefter touch-up behandling 2-3 gånger per år. Behandlingen genomförs av våra certifierade hudterapeuter och tar ca 30 minuter. Behandlingen påverkar inte dina vardagssysslor i större utsträckning.


Boka Meso-Needling online