Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Hollywood peel

Hollywood peel med marknadens bästa laser ger en lyxig ansiktsbehandling med ny fräschare och jämnare hud.

Om Hollywood peel

Nordiska Kliniken erbjuder nu Hollywood peel, en effektiv hudföryngringsmetod som ger huden ny lyster och slätare hud. Carbon laser peeling, som behandlingen även kallas, är en peeling-behandling med laser där yttersta lagret i huden peelas. Gamla/döda hudceller försvinner och lämnar huden fräsch och jämnare. En ansiktsbehandling med extra lyxkänsla.

Fördelarna med vår Hollywood peel

  • Slätare hud
  • Ny lyster
  • Ytliga rynkor och stora porer reduceras
  • Minskar pigmenteringsfläckar
  • Förbättrar hudtonen
  • Gör huden fastare

312r2r

Hollywood peel med Q-terra Q10

Vi kan nu erbjuda marknadens bästa lasermaskin, Q-terra Q10, för denna populära behandling som även är känd som ”Hollywood peeling”. Q-terra Q10 är den senaste lasermaskinen på marknaden och är utvecklad för att kunna erbjuda skräddarsydda behandlingar efter individuella behov. Behandling med Q-terra Q10 är både skonsam och effektiv.

Vår Q-terra Q10 gör det möjligt att utföra behandlingar som exfoliering och carbon peeling, precis som den efterfrågas i Hollywood. Behandlingen är både skonsam och säker.

Q-terra Q10 är en utveckling av föregångaren Q7 med Q-switchad Nd YAG laser. Q-terra Q10 kan även behandla tatueringsborttagning, pigmentborttagning och aknebehandling, helt utan ärrbildning, vilket gör modellen till en av de allra bästa produkterna på marknaden just nu.

Vem kan behandlas?

Alla patienter, oavsett ålder eller hudtyp kan behandlas med Hollywood peel.

Hur går Hollywood peel till?

  • Carbon krämen tränger igenom porerna som finns i den yttersta delen utav epidermis (översta hudlagret).
  • Under behandlingen så peelas det yttersta lagret i huden genom att döda/gamla hudceller försvinner vilket gör att huden får en ny lyster efteråt.

Videon nedan visar hur en behandling med Hollywood peel går till hos oss!

Efter behandling

Behandlingen ger inga som helst biverkningar och behöver ingen eftervård behövs. Tänk dock på att vårda din hud med bra produkter från t.ex. IMAGE Skincare, NeoStrata eller Exuviance.


Boka Hollywood peel online