Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Kemisk peeling

En kemisk peeling utförs för att uppnå en förbättring samt föryngring av huden. Med hjälp av AHA-syror kan b.la. hy med pigmentfläckar, acne samt mycket porer förbättras avsevärt och ge yngre och slätare hud.

Om kemisk peeling

Vi drömmer nog alla om porslinshy, och med hjälp av en kemisk peeling-behandling kan du komma en bra bit påväg. Med våra kemiska peelingar exfolieras hudens översta lager som består av döda hudceller. Genom att exfoliera och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna av nya celler, som ger en sundare utstrålning, då döda hudceller kan täppa igen porerna och ge huden ett ojämnt och fjälligt intryck. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre- och slätare utseende. Kemisk peeling gynnar även oren aknehud då pH-värdet i huden blir lägre, vilket gör att det blir en ogynnsam miljö för bakterier att växa. Den förebygger även att finnar samt pormaskar täpper till huden.

Hur går det till?

Behandlingen inleds med en noggrann rengöring. Sedan appliceras den kemiska peelingen med en pensel, varav styrkan på peelingen avgörs av vilken hudtyp man har. Peelingen verkar i några minuter, och avlägsnas sedan med hjälp av en pH-neutraliserare.

Kemisk peeling ingår i våra “klassiska ansiktsbehandlingar”. Dock kan man även välja en serie av “quick fix-behandlingar” med endast kemisk peeling, då det ibland krävs en serie av kemisk peeling-behandlingar för att uppnå bästa möjliga resultat.

AB

Fördelarna med Kemisk peeling:

– Ger dig glans och lyster genom att ta bort överflödigt fett på huden, samt rengör porerna på djupet.

– Bleker dina pigmentfläckar samt motverkar begynnande rynkor, storporig- och ojämn hud.

– Ger ett vackert och jämt intryck.

CE-märkta och FDA-godkända

De kemiska peelingar vi tillhandahåller är alla CE-märkta och FDA-godkända.


Boka ansiktsbehandling online