Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Mommy makeover

En mommy makeover är ett populärt ingrepp att göra efter en graviditet. Den kan innebära en bukplastik, där eventuella magmuskler sys ihop, och bröstförstoring med bröstlyft, där alla ingrepp kombineras. Andra kombinationer är t.ex. bröstlyft och fettsugning.

Om mommy makeover

Att bli mor är för många det viktigaste och det mest fantastiska som händer i livet, men graviditet och amning lämnar spår på kroppen som ibland aldrig blir sig lik, oavsett diet eller träning. För många kvinnor är det komplext då barnen är både älskade och efterlängtade. Men det är varken självcentrerat eller fåfängt att ta hand om sig själv, eller att vilja känna sig attraktiv och självsäker. Att få tillbaka en positiv självbild kan även underlätta kontakten med familjen och det sociala livet. Mycket av det som sker med kroppen under och efter en graviditet går inte att påverka eller kontrollera. Hos vissa kvinnor syns det mer och hos andra mindre. En mamma-makeover kan vara rekonstruktiv kirurgi vars avsikt är att återställa kroppen och det finns en rad olika kirurgiska alternativ att välja mellan. Exempel på dessa är bröstlyft med eller utan implantat, kroppsskulptering med fettsugning, bukplastik, åtgärd av ytliga kärl och åderbråck samt ögonlocksplastik.

Vi utformar en individuell behandlingsplan för dig och använder moderna metoder för att minimera obehag och återhämtningstid. Allt för att du ska få ett säkrare resultat och snabbt kunna återgå till ditt normala liv.

Hur går jag tillväga för att utföra ingreppet?

Alla kirurgiska ingrepp föregås av en konsultation med kirurg. Där kommer du få genomgå klinisk undersökning, noggrann analys av just din problematik och få fulltäckande information kring de behandlingsalternativ som passar dig bäst.