Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Nöjda patienter

Vi på Nordiska Kliniken har haft många nöjda patienter genom åren, nedan kan du läsa ett litet urval av citat från några av våra behandlade patienter. Fler kommer inom kort!

Tyvärr led jag av problem med återbråck. Rafael var snäll och hjälpte mig med dessa och sedan dess har jag inte fått tillbaka någon.

Elisabet, 62, åderbråcksinjektion

Förtroende och tillit är det viktigaste för mig, vilket verkligen Nordiska Kliniken har levererat fullt ut. Tack!

Erika, 35, mommy makeover

Efter min övre ögonlocksplastik slipper jag att se trött och glåmig ut. Stort tack till Mattias och all annan personal för fint bemötande!

Cillan, 44, ögonlocksplastik

Jag är så otroligt glad att jag valde Patrik som kirurg och att jag fått dem snyggaste brösten någonsin!!

Lisa, 26 år, bröstförstoring

Nordiska Klinikens vänliga och seriösa bemötande plus löfte om full diskretion var det som fick mig att välja dem.

Mikael, 51 år, fettsugning

Vill bara att du/ni ska veta HUR fantastiska ni är på Nordiska Kliniken. Så varm stämning och all personal verkar helt fantastisk. Är så glad att ni utförde operationen.

Ulrika, 32 år, bröstförminskning