Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Laser & Estetik Stockholm blev Nordiska Kliniken den 30/1

logo paint

Vi förnyar vårt yttre, men behåller vårt inre. Den 30 januari gjorde Laser & Estetik Stockholm en makeover och blev Nordiska Kliniken.

När Laser & Estetik Stockholm grundades för 12 år sedan var vi just det – en klinik för estetiska laserbehandlingar. Men vi har vuxit och på senare år blivit en av Sveriges största privata kliniker för plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Idag erbjuder vi ett stort och heltäckande utbud av estetiska behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Kvalitet, säkerhet och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice. Vi är nära dig som patient under hela processen, från första konsultation till uppföljning efter behandlingen. Och är du av någon anledning inte nöjd gör vi allt för att du ska bli det.

För att bli tydligare och bättre spegla vad vi erbjuder idag byter vi nu namn till Nordiska Kliniken. Namnet och vår grafiska identitet är nya, men i övrigt är vi precis desamma som innan. Vi drivs av samma höga kvalitetskrav, vi har samma legitimerade, skickliga och erfarna personal och du som kommer till oss kommer även i fortsättningen känna igen engagemanget och det personliga bemötandet.

Välkommen till oss på Nordiska Kliniken den 30 januari!

Läs gärna vår FAQ (vanliga frågor och svar) gällande namnbytet.