Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vad är HarmonyCA?

HArmonyCa är en hybridinjektionsbehandling som kombinerar två olika behandlingar som ger huden mer volym samt en hudförbättring. De två aktiva substanserna är hyaluronsyra med kalciumhydroxiapatit som tillsammans ger ett omedelbart lyft och en långvarig hudförbättring. Med HArmonyCa får du uppleva en estetisk ansiktsbehandling som ger harmoni i ansiktsdragen.

HArmonyCa är en hydbridinjektion med dubbelverkande effekt tack vare kombinationen av kalciumhydroxiapatit (CaHA) och hyaluronsyra (HA). Kombinationen av dessa ämnen ger ett omedelbart lyft av det behandlade området samtidigt som man får ett långvarigt lyft av huden tack vare stimulansen av kroppens egen kollagenproduktion.

Vad kan behandlas med HArmonyCa?

Med en HArmonyCa-behandling kan man ge hela ansiktet ett lyft genom att behandla utvalda punkter; ofta kring haka och käklinje, kindben och tinningar samt nasolabialaveck.

Vem kan behandlas?

En behandling med HArmonyCa lämpar sig för dig som saknar eller börjar märka en avsaknad av fyllighet och strukturellt stöd i ansiktet. Behandlingen tillför volym och fasthet till huden med ett upplyftande resultat.

 

 

HArmonyCa - Pris från 4 900 kr

Behandlingstid

Cirka 30 minuter

HArmonyCa Hållbarhet

18-24 månader

Utförs av

Injektionssjuksköterska

Effektiv mot

Volymfattig, åldrande och trött hud

Vad kan man förvänta sig efter en behandling med HArmonyCa?

Efter en behandling med HArmonyCa kan man förvänta sig en omedelbar fyllighet och en långverkande uppbyggnad av hudens elasticitet och förlorad volym.

Hur skiljer sig HArmonyCa från traditionella fillersbehandlingar?

Den största skillnaden mellan vanlig traditionell fillerbehandling och en injektionsbehandling med HArmonyCa är att du med HArmonyCa får två behandlingar i en. Du får dels en volymgivande behandling där man tillför volym till behandlingsområdet med hjälp av hyaluronsyra men även en långvarig kollagenstimulerande effekt genom att kombinera hyaluronsyra med kalciumhydroxiapatit (CaHa) som stödjer kroppens egna kollagenproduktion genom att skapa nya kollagenfibrer.

Är HArmonyCa en behandling för mig?

Inför varje behandling får du komma till oss på en konsultation där vi gör en bedömning av vilken typ av behandling som är bäst för lämpat för dig och för att uppnå just ditt önskade resultat.

Är du intresserad av HArmonyCa i Stockholm?

Då är du varmt välkommen till oss på Nordiska Kliniken. Vår HArmonyCa-behandling föregås alltid av en konsultation och du kan enkelt boka din konsultationstid via vår onlinebokning, eller kontakta oss för hjälp med din bokning.

Våra injektionssjuksköterskor och plastikkirurger utför sina behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat.