Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Sök efter

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Kirurgiska och icke-kirurgiska behandlingar för ögonområdet

Boka tid

Swipa för att se fler

Jag, Denise Fa, är injektionssjuksköterska på Nordiska Kliniken och utför bl.a. injektionsbehandlingar

Klicka för att se film

Ögonområdet

När vi blir äldre minskar hyaluronsyran i huden och ansiktet kan tappa både volym och spänst. Ålderstecken kring ögonen blir därför vanligare ju äldre vi blir. Tunga ögonlock, hålighet under ögonen eller fina linjer kring den yttre ögonvrån är vanligt. För den som vill se piggare ut finns en rad olika behandlingar som kan motverka och förbättra dessa ålderstecken. Nordiska Kliniken erbjuder både kirurgiska och icke-kirurgiska behandlingar för området kring ögat.

För att åtgärda tunga ögonlock kan man genomgå en ögonlocksplastik. Ögonlocksplastik ger en diskret förbättring av överflödig hud som hänger ner över ögonen. Skälet till en operation är oftast att man upplever att man ser trött ut, men det kan också handla om praktiska orsaker, som att den nedhängande huden skymmer synfältet.

Fina linjer kring ögonen kan lätt åtgärdas med hjälp av Botox, som är ett muskelavslappnande ämne som injiceras i huden. Rynkor och linjer kring ögonen slätas ut och ger ofta ett piggt och fräscht utseende. Om problemet däremot är hålighet under ögonen åtgärdas detta med fillerbehandlingen Tear Trough, som även denna är en icke-kirurgisk behandling.

Swipa för att se fler

Laser & Estetik Stockholm har blivit Nordiska Kliniken

Välj vilken sida du vill besöka

Till Nordiska Kliniken Till Laser & Estetik Västerås