Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Avancerad kirurgisk teknik och toppmodern utrustning

För många människor är välbefinnande kopplat till tillfredsställelse över sitt utseende. Vi vill se ut som vi känner oss. Men ibland kan man uppleva att ens ansikte inte speglar den egna självbilden. Man kan se trött eller sur ut, fast man inte är det. Missnöje med ansiktets utseende kan bero på allt från ett hudveck, rynkorfett eller hängande ögonlock till ett generellt åldrat utseende. Ibland krävs bara en enklare injektionsbehandling eller en laserbehandling medan det i andra fall kan behövas ett kirurgiskt ingrepp, som exempelvis ett ansiktslyft. Vid ett ansiktslyft stramas huden och underliggande vävnad upp och resultatet är bestående. Syftet med ett ansiktslyft är att förbättra konturerna i ansiktet och på halsen, för att ansiktet ska få en mer definierad käklinje och ett piggare, yngre utseende när huden förlorat sin elasticitet med ett resultat av rynkor, påsar och linjer i ansiktet.

För oss på Nordiska Kliniken är det viktigt, vid sidan av att resultatet ska bli det bästa möjliga förstås, att en behandling eller operation utförs diskret och med minimala ärr. Vi arbetar med avancerad kirurgisk teknik och toppmodern utrustning.

I princip alla operationer innebär att patienten kan gå hem redan samma dag och ingreppet utförs alltid av erfarna läkare med specialistkompetens.

Hos oss kan du delbetala din operation eller behandling

Låna kr

Betala ca kr /mån

0 kr

60 000 kr

*Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 60.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 995 kr, adm.avgift ca 59 kr/mån, blir ca 4%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Injektioner

Injektionsbehandling kan vara ett bra alternativ till kirurgi för dig som bland annat söker en effektiv rynkbehandling, läppförstoring eller ansiktskonturering utan kirurgiska ingrepp.

Nordiska Kliniken har lång erfarenhet inom området och vi arbetar endast med kända och väldokumenterade produkter.

Våra injektionsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar med unik innovation och personliga resultat