Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Skinbooster

En behandling med skinboosters förbättrar hudens elasticitet och struktur, och ger den en vacker lyster. Den bygger gradvis upp huden och återfuktar på djupet.

Ålder, stress, hormonell obalans (efter förlossning/klimakteriet) liksom sol, rökning och ohälsosam livsstil är faktorer som påverkar åldrande av huden. Med tiden blir rynkor synliga och huden får ojämna förändringar och känns trött och glåmig. Alla dessa förändringar skapar mörka partier i ansiktet och huden förlorar sin lyster och blir torr, tunn och känslig. En av de huvudsakliga orsakerna till detta är att hyaluronsyran minskar.

Hyaluronsyra är en viktig hudkomponent. Den är som en svamp som suger åt sig vatten och håller huden återfuktad och hälsosam. Tack vare Teosyal Redensity I (skinbooster) som innehåller hyaluronsyra är det möjligt att återupprätta balansen i huden genom att återfukta och ge näring på djupet. Det är en effektiv hudföryngring som återskapar mjukhet och fyllighet i huden.

Läs mer

Pris från 2 500 kr

Behandlingstid

15-30 min

Effektiv mot

Åldrad, torr och glåmig hy

Behandlingsområden

Ansikte, hals och dekolletage

Hållbarhet

Ca 6-12 månader

Om Teosyal skinbooster

Teosyal Redensity I har en unik patenterad formula som är skapad för att återfukta huden inifrån. Redensity I är en hyaluronsyra-baserad hudförstärkare som motverkar åldrande medan den upprätthåller hudens lyster och densitet. Den förbättrar hudens elasticitet, struktur och spänst. Redensity I microinjiceras med ca 300 nålstick (i hela ansiktet förutom pannan). Ingredienserna från skinboostern sprider sig genom hudcellerna, bidrar till ökad aktivitet och återfuktar dermis (läderhuden) utan att skapa volym. Den ger ny energi och förbättrar hudens struktur och fasthet. Det är rekommenderat att gå på tre behandlingar under tre veckor, därefter 1-2 behandlingar per år för bästa resultat.

Skinboosters kan också användas proaktivt, vilket gör dem till lämpliga skönhetsbehandlingar även för dem som ännu inte upplevt den åldrande hudens alla konsekvenser.

Vad är Hyaluronsyra?

Våra injektionssjuksköterskor och plastikkirurger utför sina behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat.

Hur går ett minilyft till med injektioner?

Denise Fa, injektionssjuksköterska på Nordiska Kliniken, berättar om Minilyft.

Klicka för att se film

Vad innehåller Teosyal Redensity I?

  • Hyaluronsyra
  • Dermo-restructing Complex: 8 aminosyror
  • Lidocaine: bedövningsmedel

När behövs en skinbooster?

När som helst på året eller när din hy behöver det som mest:

  • Inför en längre solexponering (för att förbereda huden)
  • Efter solexponering (för att reparera huden)
  • Före speciella tillfällen
  • Efter stressiga perioder

Världens första injektionspistol, U225

U225® är för närvarande den mest sofistikerade injektionspistolen på marknaden. Den används vid skinboostersbehandlingar och underlättar samt förbättrar behandlingen för både patienten och injiceraren. En injektionspistol skjuter in nålen snabbt, vilket gör att själva sticket känns mindre. Det är lättare att precisera mängden substans som sprutas in och därmed få ett jämnt lager av skinbooster i huden. Kvaliteten på de olika delarna av pistolen ger väldigt avancerad teknisk precision och säkerhet, vilket möjliggör kontroll av t.ex. smärta som kan uppstå vid injektionen. U225® är referenspistolen när det kommer till injektionspistoler och används av behandlare världen över.

Kliniken är toppmodernt medicinskt utrustad, arkitektritad och möblerad av kända inredningsdesigners.

Swipa för att se fler