Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Sofwave Stockholm

Sofwave är den senaste tekniken för icke-invasivt ansiktslyft, godkänd av både medicinska CE och FDA. Den använder avancerad Synchronous Ultrasound Parallel Beam Technology för att minska rynkor, fina linjer. Behandlingen är effektiv för ögonbrynslyft, motverkan av slapphet i huden runt ögonen, huduppstramning och submental slapphet (under hakan). På Nordiska Kliniken erbjuder vi en behandling på Sofwave på vår klinik i Stockholm.

Hur fungerar behandlingen?

Behandlingen återbygger kollagen och elastin i dermis med högintensiva ultraljudsstrålar. Dermis kallas också för läderhuden, det vill säga det mellersta hudlagret där bland annat blodkärl, hårsäckar, talgkörtlar och sensoriska organ finns. Resultatet är ett lyftande och ålderreducerande resultat som stramar upp huden och ökar elasticiteten.

Behandlingen ger långvariga resultat med en gradvis förbättringseffekt som blir tydligare över tiden, vanligtvis under 6-12 månader, och dessa resultat kan bibehållas i upp till 2 år.

För vem är en Sofwave-behandling lämplig?

En Sofwave-behandling passar dig som vill ha en lyftande effekt på ansiktet, inklusive ögonbryn, haka/käklinje och hals, samtidigt som den minskar fina linjer och rynkor. Genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin ger behandlingen en föryngrande och uppstramande effekt på huden.

Behandlingen kan utföras året om och passar alla hudtyper. För ytterligare resultat går det att utmärkt att kombinera Sofwave med andra hudbehandlingar såsom Dermapen, IPL och Frax 1550.

Sofwave passar dig som önskar…

  • Kliniskt beprövad effekt: Förbättrat resultat efter en enda behandling.
  • Säkerhet och minimalt obehag: Inbyggd kylteknik som skyddar epidermis, det yttersta hudlagret, för snabb återhämtning.
  • Icke-invasiv lösning: Minskar ålderstecken och slapp hud utan kirurgiska ingrepp.
  • Passar alla hudtyper och åldrar: Beprövad och effektiv tack vare ultraljudsteknologi.
  • Högt kundbetyg: Kunder ser resultat redan efter första behandlingen.
  • Snabb behandling, långvarigt resultat: 30-75 minuters behandling beroende på hur stort område som behandlas, med effekter som förbättras under 6-12 månader och som kan hålla i upp till 2 år.
Sofwave

Sofwave - Pris från 14 000 kr

Behandlingstid

30-75 minuter

Vad gör Sofwave ?

Stimulerar nyproduktion av kollagen och elastin

Återhämtningstid

Minimal återhämtningstid

Utförs av

Hudterapeut, hudläkare

Vem passar behandlingen?

Behandlar alla hudtyper

Vad kan behandlas?

Sofwave fungerar utmärkt för att behandla lös och slapp hud i hela ansiktet och hals, för lyft av panna och ögonbryn.

Innan och under behandlingen

Vid behandlingstillfället genomförs en noggrann analys av behandlingsområdet med hänsyn till patientens förutsättningar och önskemål. Varje behandling är individuellt anpassad och utförs enbart av auktoriserade och specialistutbildade hudterapeuter. Inför din behandling appliceras bedövningssalva. Under själva behandlingen kan du uppleva en brännande känsla på huden som är övergående.

Hur många behandlingar rekommenderas per år?

För att uppnå och bevara bästa möjliga resultat med Sofwave-behandlingar, är våra rekommendationer anpassade efter din ålder:

  • 30-35 år: 1 behandling per önskat område per år.
  • 40-50 år: 2 behandlingar per önskat område per år.
  • 60 år: 3 behandlingar per önskat område per år.

Sofwave Advanced

Sofwave Advanced är en innovativ och kraftfull hudläkarbehandling som erbjuder ett icke-invasivt alternativ till ansiktslyft för att minska synliga ålderstecken och förbättra hudens spänst i ansiktet.

Med fokus på att strama upp huden syftar Sofwave Advanced efter att ge ett föryngrande och uppstramande resultat. Denna behandling är idealisk för dig som strävar efter att lyfta huden i ansiktet utan att behöva genomgå det traditionella ansiktslyftet.

Behandlingen är en kraftfull och uppgraderad variant av Sofwave som utförs av erfarna hudläkare som inkluderar smärtlindring för en mer bekväm behandlingsupplevelse.

Stimulerar produktionen av kollagen och elastin

Redan vid 20 års ålder börjar nedbrytningen av kollagen och elastin, vilket leder till fina linjer och torrare hud. Sofwave främjar hudens naturliga produktion av dessa två viktiga byggstenar.

Kollagen är avgörande för hudens struktur och styrka, medan elastin bidrar till dess elasticitet och förmåga att återgå till sin ursprungliga form efter sträckning eller böjning. Med åldern minskar produktionen av dessa komponenter, vilket resulterar i rynkor, fina linjer och slappare hud. Sofwave ökar produktionen av dessa ämnen, vilket förbättrar hudens kvalitet och minskar synliga ålderstecken.

Alla behandlingar sker på vår klinik, centralt belägen i hjärtat av Stockholm city

Mer information om våra lokaler

Alternativ till Sofwave med injektioner

Läs om injektionsbehandlingar