Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Sök efter

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vi erbjuder exklusivitet, komfort och tillgänglighet

Nordiska Kliniken är centralt belägen mitt i Stockholms hjärta vid Sergels torg. Kliniken, som är på hela 700 kvm, är toppmodernt medicinskt utrustad, arkitektritad och möblerad av kända inredningsdesigner. Här finns tre stora operationssalar, uppvakningssalar, konferensrum, utbildningssalar, mottagningsrum och behandlingsrum. Vi erbjuder exklusivitet, komfort och tillgänglighet för våra patienter från hela landet. Titta gärna på våra bilder nedan från vår klinik.

 

 

Nordiska Kliniken reception klinik stockholm Nordiska Kliniken lokaler Nordiska Kliniken reception Nordiska Kliniken reception produkter image skincare exuviance neostrata Korridor med behandlingsrum på Nordiska Kliniken Sergels Torg Nordiska Kliniken sergels torg utsikt klinik stockholm Receptionen på Nordiska Kliniken Sergels Torg

Moderna operationssalar av högsta klass

Nordiska Kliniken har en toppmodern operationsavdelning. Den är skild från övriga lokaler och endast operationspersonal och patienter får vistas där. Operationssalarna har hepafiltrerad lufttillförsel, vilket innebär en hög grad av sterilitet och ren luft som förebygger infektioner. Denna ventilationslösning minimerar och förebygger risk för infektion markant och följer Socialstyrelsens riktlinjer samt gällande EU-krav. Renlighet och sterilitet är A och O för att en operationsverksamhet skall fungera på bästa möjliga sätt.

Egen avancerad steril

Vi har en egen, avancerad, steril med system och lösningar för desinfektion, förpackning och sterilisering, samt kvalitetssäkrad dokumentation och övervakning. Vi samarbetar med leverantörer som Miele och AD MediCal som levererar förstklassig utrustning. Vi har två separata renrum avsedda för rengöring och sterilisering av instrument. Med andra ord separerar vi icke-steriliserade och steriliserade verktyg, tvätt och annat från varandra. Allt för att hålla en hög grad av sterilitet och renlighet.

Nordiska Kliniken operationssal Nordiska Kliniken operationsavdelning Utrustning i behandlingsrum på Nordiska Kliniken Nordiska Kliniken operationsavdelning operationssal klinik

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden

Laser & Estetik Stockholm har blivit Nordiska Kliniken

Välj vilken sida du vill besöka

Till Nordiska Kliniken Till Laser & Estetik Västerås