Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Trygghetsgaranti

Vi på Nordiska Kliniken eftersträvar 100% patientnöjdhet, vi erbjuder därför vår unika trygghetsgaranti till dig som utför en bröstförstoring eller bröstförstoring med lyft. Vi åtgärdar därmed eventuella otillfredsställande behandlingsresultat helt kostnadsfritt, något som vi är unika med i Sverige.

nordiska_kliniken_trygghetsgaranti

TRYGGHET FÖR ALLA

Vår ambition är att alla Nordiska Kliniken’s patienter ska känna sig trygga med sin bröstoperation och sitt slutliga resultat. Därför inkluderas Trygghetsgarantin alltid under en 12-månaders period efter att den primära operationen har utförts. Som patient har man möjlighet att förlänga Trygghetsgarantin till 3 eller 5 år.

Med vår trygghetsgaranti kan du känna dig helt trygg och veta att vi alltid åtgärdar eventuella otillfredsställande behandlingsresultat, från mindre till större. Vi tänker långsiktigt och är med dig hela vägen, från början till slut.

TRYGGHETSGARANTIN OMFATTAR FÖLJANDE OTILLFREDSSTÄLLANDE BEHANDLINGSRESULTAT:

• Kapselkontraktion
  • Läckage
  • Symmastia
  • Abnormal muskelpåverkan
  • Dubbelbröst (DB)
  • Bottom-out (BO)
  • Töjd ficka (sidleds)
  • Ruptur
  • Rotation
  • Tenting
  • Ärr som inte läker som förväntat
  • Post-operativa blödningar
  • Post-operativa infektioner

KOSTNAD FÖR TRYGGHETSGARANTIN

Trygghetsgaranti, (3-årigt skydd): 4 500 SEK
Trygghetsgaranti, (5-årigt skydd): 5 500 SEK

NÄR SKA MAN KÖPA TRYGGETSGARANTIN?

Du har möjlighet att köpa trygghetsgarantin i samband med din bröstoperation. Du kan även köpa trygghetsgarantin på ditt 2-veckorsåterbesök. I samband med köpet erhåller du ett avtal från oss. Kontakta oss för mer detaljerad information om vår trygghetsgaranti.

_MG_2887