Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Om oss

Det här är vi

Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande kliniker för rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Nordiska Kliniken grundades ursprungligen 2005 och hette tidigare Laser & Estetik Stockholm. Med åren har vi vuxit och för att bättre spegla vad vi erbjuder idag genomgick vi ett namnbyte i början på 2017. Idag erbjuder vi ett stort och heltäckande utbud av operationer och behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Kvalitet, säkerhet och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice.

Alternativ till den offentliga sjukvården

Som ett alternativ till långa väntetider i den överbelastade offentliga sjukvården finns vi här på Nordiska Kliniken som ett privat alternativ för dig med höga krav på omvårdnad, flexibilitet och resultat.

Hos oss blir du väl omhändertagen

Här får du alltid ett personligt bemötande och ett professionellt omhändertagande. Vårt mål är givetvis att du ska bli 100 % nöjd – oavsett om det gäller att ta bort en tatuering, behandla en rynka eller genomgå något större, som exempelvis ett kirurgiskt ingrepp. Hos oss är du som patient alltid i fokus.

Personal

Vi ställer höga krav på oss själva och vår kompetens för att kunna erbjuda dig de bästa behandlingarna. Våra erfarna specialister lyssnar på dina speciella önskemål och förväntningar, och ger dig personlig vägledning. Självfallet är all vår personal legitimerad och har lång erfarenhet. Vår medicinska expertis består bland annat av specialistläkare inom plastikkirurgi, anestesi- och intensivvård, sjuksköterskor samt auktoriserade hudterapeuter.

Trygghet och säkerhet

Vi erbjuder uteslutande moderna och säkra behandlingar av högsta kvalitet och vill att du som patient ska känna dig fullständigt trygg med ditt klinikval. Vi använder oss av marknadens effektivaste och säkraste utrustning och vår toppmoderna operationsavdelning håller högsta klass. Vi erbjuder alltid de senaste behandlingsteknikerna.

Trygghetsgaranti

Som första klinik i Sverige erbjuder vi dig en unik Trygghetsgaranti vid bröstoperationer, som innebär att vi åtgärdar eventuella otillfredsställande behandlingsresultat helt kostnadsfritt. Och du kan alltid nå oss vid akuta lägen, oavsett tid på dygnet. Allt för att du ska känna dig fullständigt trygg.

Tystnadsplikt

Givetvis följer vi den lagstiftning och de föreskrifter angående omvårdnad, omhändertagande, patientinformation, sekretess, journalhantering och akuta åtgärder inom operativa så väl som administrativa rutiner.

Miljöpolicy

Vi på Nordiska Kliniken tänker miljövänligt i vårt arbete och hanterar alltid leveranser och avfall enligt gällande miljöföreskrifter och rekommendationer. Vi samarbetar med Svenska Miljöhjälpen.

Gasellföretag 2017

Tack vare våra fantastiska och engagerade medarbetare har Nordiska Kliniken blivit utsedd till ett Gasellföretag, något som vi är otroligt stolta över. Läs gärna mer här.

 NK Gasell

AAA-Rating

AAA (Trippel-A) är den högsta rating ett företag kan få, en rating som endast 3% av Sveriges företag har. Nordiska Kliniken innehar AAA-rating och har därmed bästa möjliga kreditvärdighet. Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vårt höga betyg är därför en extra trygghet för dig som kund, eftersom det alltid är säkrare att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.