Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Personlig service och tillgänglighet är några av våra styrkor

Nordiska Kliniken är Nordens främsta klinik inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av operationer och behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Kvalitet och säkerhet är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice. Vi tar hand om dig hela vägen, från den inledande konsultationen till uppföljningen efter behandlingen.

— Grundades 2005
— Plastikkirurgi, både rekonstruktiv och estetisk
— Hög patientsäkerhet och mycket goda resultat
— Personligt omhändertagande
— Tillgänglighet och hög service
— Extremt hög kundnöjdhet

Läs mer

Ett exceptionellt koncept

Hos oss ska du känna att vi är med dig hela vägen. Från det allra första mötet med din specialist, genom hela behandlingsprocessen, till återbesöken och längre än så. Vårt koncept bygger på att skapa en långsiktig och personlig relation med våra patienter som bygger på tillit och tillgänglighet.

Vårt koncept

Professionell personal

På Nordiska Kliniken finns en erfaren och välutbildad grupp av läkare med specialistkompetens. Utmärkande för oss är att alla våra kirurger har en bred och lång erfarenhet inom den estetiska branschen. Alla kirurger har vana av vetenskapligt arbete och genomgår nya utbildningar och kurser för nya behandlings- och operationstekniker kontinuerligt.

Vår personal

Komfort och tillgänglighet i välkomnande miljö

Nordiska Kliniken ligger alldeles invid Sergels Torg i Stockholm, inom bekvämt gångavstånd om man kommer med tåg. Våra trevliga och välkomnande lokaler rymmer bland annat fyra stora operationssalar, mottagningsrum, behandlingsrum, utbildningssalar och konferensrum. Välkommen!

Utforska Din Resa: En omfattande samling av informations- och instruktionsfilmer som guidar dig inför, under och efter din operation.

Prissättning

Priser för plastikkirurgi och annan specialistvård kan skilja sig mellan olika kliniker. Det gör ofta även kvalitén. Därför är det viktigt att vara uppmärksam på vad man betalar för i fråga om kvalitet, säkerhet, service och uppföljning.

Vår prissättning

Finansiering 

När du bestämt dig för att genomgå en behandling eller operation, kan vi vid behov hjälpa till med finansieringen. Nordiska Kliniken samarbetar med Svea Bank samt Medical Finance och erbjuder säkra finansieringslösningar för dig som privatperson.

Finansiering

Om plastikkirurgi

Idag är plastikkirurgi en högspecialiserad del inom vården. De minskade risker som modern sjukvård medför innebär att allt fler ingrepp kan anses motiverade. En plastikkirurg inom svensk sjukvård arbetar över en stor del av kroppen men med ett mycket speciellt kunnande kring hur hud, brosk, fett och benvävnad beter sig under goda respektive mindre goda läkningsförhållanden.

Läs mer om plastikkirurgi

Moderna operationssalar av hög klass

Nordiska Kliniken har en toppmodern operationsavdelning som håller högsta klass. Avdelningen är skild från övriga lokaler och endast operationspersonal och patienter får vistas där.

 

Våra lokaler

Provtagning inför din operation

I samarbete med Werlabs erbjuder vi ett paket preoperativa labprover som vi rekommenderar att du tar 4 veckor veckor innan din planerade operation.

Proverna är avsedda främst för dig som planeras för större kirurgiska ingrepp eller kombinationsingrepp.

Läs mer och boka din provtagning

Klicka för att se film

Läs om våra populäraste ingrepp

Bröstförstoring

Bekanta dig med Nordiska Klinikens lokaler

Se våra lokaler

Upptäck Haelo – The Skin Society

Haelo är Nordiska Klinikens dotterbolag som avser att revolutionera hur vi ser på hudvård och injektionsbehandlingar.

Som en medlemsbaserad plattform inom beauty-tech med fokus på avancerad hudvård och injektionsbehandlingar som resulterar i individanpassade resultat är Haelo en plats där du på ett innovativt sätt kan få vägledning genom din hudresa.

Haelo är vårt nya koncept för att hjälpa fler personer vidare i sin hudvård. För de som är nya hjälper vi till med interaktiva digitala verktyg, avancerade kameror och dedikerade proffs på varje plats. För de mer erfarna kan vi bygga en individanpassad långsiktig behandlingsplan baserat på huddata och expertis. Oavsett vilken nivå du har, anpassas din Haelo-upplevelse utifrån dina egna preferenser och önskemål.

Du hittar Haelos flaggskeppsklinik på Tegnérgatan 1 i Stockholm. Välkommen!

Haelo