Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Sök efter

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Med fokus på din trygghet och säkerhet

Boka tid

Personlig service och tillgänglighet är några av våra styrkor

Nordiska Kliniken är en av Nordens ledande kliniker för plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av operationer och behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Kvalitet och säkerhet är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice. Vi tar hand om dig hela vägen, från den inledande konsultationen till uppföljningen efter behandlingen.

— Grundades 2005
— Plastikkirurgi, både rekonstruktiv och estetisk
— Hög patientsäkerhet och mycket goda resultat
— Personligt omhändertagande
— Tillgänglighet och hög service
— Extremt hög kundnöjdhet

Läs mer

Ett unikt koncept

Hos oss ska du känna att vi är med dig hela vägen. Från det allra första mötet med din specialist, genom hela behandlingsprocessen, till återbesöken och längre än så. Vårt koncept bygger på att skapa en långsiktig och personlig relation med våra patienter som bygger på tillit och tillgänglighet.

Vårt koncept

Professionell personal

På Nordiska Kliniken finns en erfaren och välutbildad grupp av läkare med specialistkompetens. Utmärkande för oss är att alla våra kirurger har en bred och lång erfarenhet inom den estetiska branschen. Alla kirurger har vana av vetenskapligt arbete och genomgår nya utbildningar och kurser för nya behandlings- och operationstekniker kontinuerligt.

Vår personal

Kirurg på Nordiska Kliniken håller i ett bröstimplantat för bröstoperation Öppet behandlingsrum på Nordiska Kliniken Nordiska Kliniken operation narkos Citat på vägg hos Nordiska Kliniken Nordiska Kliniken operationssal

Komfort och tillgänglighet i välkomnande miljö

Nordiska Kliniken ligger alldeles invid Sergels Torg i Stockholm, inom bekvämt gångavstånd om man kommer med tåg. Våra trevliga och välkomnande lokaler rymmer bland annat tre stora operationssalar, mottagningsrum, behandlingsrum, utbildningssalar och konferensrum. Välkommen!

Prissättning

Priser för plastikkirurgi och annan specialistvård kan skilja sig mellan olika kliniker. Det gör ofta även kvalitén. Därför är det viktigt att vara uppmärksam på vad man betalar för i fråga om kvalitet, säkerhet, service och uppföljning.

Vår prissättning

Finansiering 

När du bestämt dig för att genomgå en behandling eller operation, kan vi vid behov hjälpa till med finansieringen. Nordiska Kliniken samarbetar med Svea Ekonomi och erbjuder säkra finansieringslösningar för dig som privatperson.

Finansiering via Svea Ekonomi

Om plastikkirurgi

Idag är plastikkirurgi en högspecialiserad del inom vården. De minskade risker som modern sjukvård medför innebär att allt fler ingrepp kan anses motiverade. En plastikkirurg inom svensk sjukvård arbetar över en stor del av kroppen men med ett mycket speciellt kunnande kring hur hud, brosk, fett och benvävnad beter sig under goda respektive mindre goda läkningsförhållanden.

Läs mer om plastikkirurgi

Moderna operationssalar av hög klass

Nordiska Kliniken har en toppmodern operationsavdelning som håller högsta klass. Avdelningen är skild från övriga lokaler och endast operationspersonal och patienter får vistas där.

 

Våra lokaler

Se filmerna om några av våra populäraste behandlingar.

Klicka för att se film

Läs om våra populäraste ingrepp

Bröstförstoring

Bekanta dig med Nordiska Klinikens lokaler

Se våra lokaler

Laser & Estetik Stockholm har blivit Nordiska Kliniken

Välj vilken sida du vill besöka

Till Nordiska Kliniken Till Laser & Estetik Västerås