Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Snabbfakta

  • Grundades: 2005

  • Huvudområde: Plastikkirurgi

  • Fokus: Patientsäkerhet och resultat

  • Filosofi: Personligt omhändertagande

  • Styrkor: Tillgänglighet och hög service

  • Ambition: Bästa möjliga resultat

  • Mål: Ytterst nöjda kunder

Säkerhet och trygghet är kärnan i Nordiska Klinikens verksamhet, och genomsyrar allt vi gör. Den specialist du träffar på konsultationen är också den som utför ingreppet. Vi är måna om att vara med dig hela vägen och att alltid finnas tillgängliga när du behöver oss. Och som första klinik i Norden erbjuder vi en unik Trygghetsgaranti vid bröstingrepp, som innebär att vi korrigerar eventuella otillfredsställande behandlingsresultat kostnadsfritt. Läs mer om Trygghetsgarantin via nedanstående länk.

Trygghetsgaranti

Vi är med dig, hela vägen

Nordiska Klinikens koncept

Vi vet att i synnerhet kirurgiska ingrepp kan vara en källa till oro och ängslan. Därför är det viktigt att du känner dig helt trygg med oss, från första konsultation till det sista återbesöket. Vår filosofi är att etablera nära, tillitsfulla relationer med alla våra patienter, oavsett vilken behandling det gäller. Vi är måna om att alltid finnas tillgängliga för våra patienter, när som helst på dygnet.

Alltid nära

Många som kommer till oss har frågor som de bär på. Man kanske känner att ens yttre inte speglar ens inre, eller att bröst och mage inte riktigt är sig lika efter en graviditet. Samtidigt är man osäker på vad ett kirurgiskt ingrepp innebär, vad som är möjligt att uppnå och vilka risker som finns. Det är helt naturligt, särskilt om det är första gången. Därför finns vi alltid nära till hands för att svara på dina frågor. Oavsett anledning så är en operation ett stort steg och ett viktigt beslut som måste fattas med noggrannhet och eftertanke. Vi vill ge dig bästa möjliga förutsättningar för det.

Vi finns här för dig

Självklart strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa operationer som ger dig det resultat du vill ha. Men det är också viktigt för oss att kunna erbjuda det lilla extra i form av personlig service och konstant tillgänglighet. Du är välkommen att ringa, maila och besöka kliniken så mycket du vill, både innan och efter ingreppet. Behöver du boka flera återbesök efter en operation så är du varmt välkommen att göra det utan extra kostnad. Det är vi ensamma om att erbjuda.

Vid operation får du alltid kontaktuppgifter till den kirurg som genomfört ingreppet. Vi är snabba att svara på mail och vi finns tillgängliga dygnet runt via våra jourtelefoner, om ärendet skulle vara akut. Vi bryr oss och vill att du ska känna att du är i trygga händer, oavsett var i processen du befinner dig.

Vi ser till att du blir nöjd

Trygghet är viktigt vid all medicinsk behandling, men kanske särskilt när det handlar om kirurgi. Som patient vill man veta att personalen kan sin sak och att ingreppet görs på rätt sätt. Men det är inte klart bara för att ingreppet är genomfört. Därför följer vi dig även under konvalescensen och försäkrar oss om att allt blir som det var tänkt och att du blir nöjd med resultatet. Det har visat sig vara ett framgångsrikt arbetssätt och vi vill gärna tro att det bidrar till att vi har branschens nöjdaste kunder.

Utforska Din Resa: En omfattande samling av informations- och instruktionsfilmer som guidar dig inför, under och efter din operation.

Läs om våra populäraste ingrepp

Bröstförstoring

Läs mer om våra meriterade specialister

Nordiska Klinikens personal