Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vad är Dermapen-microneedling?

Dermapen är en avancerad microneedling-behandling som effektivt stimulerar produktionen av kollagen i huden. Microneedling är en nålbehandling som stimulerar hudens kollagenproduktion. Resultatet är en effektiv behandling av ojämnheter i huden, såsom stora porer, celluliter, acneärr och rynkor eller fina linjer. Med näringsrika behandlingspreparat innehållandes aktiva ämnen som slussas ner i huden på djupet blir resultatet en föryngring av huden, ökad hudfasthet samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Vad kan behandlas med Dermapen?

En Dermapen-behandling används främst för att effektivt behandla hudproblem så som:

 • Acneärr
 • Orenheter
 • Fina linjer
 • Pigmentering
 • Stora porer

Dermapenbehandlingar går att liknas vid en fraktionerad laserbehandling, men med snabbare återhämtningstid och med möjligheten att behandla alla hudtyper och hudtoner.

Är du intresserad av en behandling med Dermapen i Stockholm?

Tveka då inte på att kontakta oss för mer information. Vi har lång erfarenhet av Dermapen-behandling i Stockholm.

Den senaste metoden – Dermapen4

Nu erbjuder vi Dermapen4 på vår specialistklinik i Stockholm. Dermapen4 är den allra senaste metoden och en utvecklad variant av vår tidigare Dermapen-behandling. Med sina 16 sterila nålhuvuden skapar vi 1920 mikroskopiska hål/kanaler i huden per sekund.

Vi kan nu jobba ännu snabbare, vilket ger en mer effektiv samt komfortabel behandling för dig som kund. Dermapen4 kan nu också gå ännu djupare ned i huden för att där kunna behandla djupare ärr (och bristningar) ännu mer effektivt.

 

Vad kostar en Dermapen-behandling? – Pris från 1 500 kr

Behandlingstid

30-60 minuter

Behandlingsområden

Ansikte, hals och dekolletage

Effektiv mot

Acneärr, porer, spänstfattig hud och fina linjer

Rekommenderas

Att göras i kur, ca 3 behandlingar

Hur går en Dermapen-behandling till?

Under en och samma Dermapen-behandling skapas 1920 mikrokanaler per sekund i huden med hjälp av 16 sterila engångsnålar. Detta skapar en kontrollerad skada i huden som effektivt säkerställer upptaget av de aktiva ämnen som används. Nålarna går olika djupt ner i huden beroende på vilka indikationer/hudproblem som behandlas.

En behandling tar ca 30-60 minuter och skräddarsys alltid efter kundens hudtillstånd och kondition, önskemål och problem. Innan behandling ska du bland annat undvika brun-utan-sol och injektionsbehandlingar.

Dermapen kan bland annat behandla följande indikationer

 • Vissa typer av ärr, till exempel acneärr
 • Huduppstramning
 • Fina linjer
 • Åldrad och spänstfattig hud
 • Stora porer och milier
 • Vissa typer av pigmenteringar

Intensifiera din Dermapen-behandling med L.E.D-mask från Dermapen

Behandlingen skräddarsys alltid

Hur många Dermapen-behandlingar som behövs är individuellt, men för bästa resultat rekommenderas en kur där behandlingarna sker med ca 2-8 veckors mellanrum. Behandlingen kan föregås av en hudkonsultation som med fördel kan bokas i samband med behandlingen.

Beroende på din huds behov och kondition kan man skräddarsy behandlingen på flertal olika sätt, bland annat med:

 • L.E.D-mask med rött ljus
 • Skräddarsydda vialer (högkoncentrerade cocktails)
 • Über PRO Peeling

Kontakta oss för att boka en Dermapen-behandling på Nordiska Kliniken i Stockholm.

 

Efter en Dermapen-behandling

Rodnad kan uppstå direkt efter behandlingen och kan sitta kvar i ett till två dygn. Det kan även hetta till och svida lite i huden, detta är dock övergående. De flesta kan utan problem gå tillbaka till arbetet dagen efter behandlingen.

De första 24 timmarna

Undvik att komma i kontakt med den behandlade huden under de första timmarna efter din Dermapen-behandling för att hålla orenheter borta. Vid behandling av ansikte är det bra att byta till ett rent örngott. Under de första 24 timmarna efter behandling ska du undvika att låta det behandlade området komma i kontakt med vatten (inkl. dusch) och även undvika att använda smink.

Om du bär glasögon rekommenderar vi dig att sprita av de ytor som är i kontakt med huden för att undvika att smuts och orenheter kommer i kontakt med det behandlade området. Om du har kontaktlinser är det bra att använda dem.

De första 48 timmarna

Det är viktigt att skydda huden efter en Dermapen-behandling. I 48 timmar efter behandlingen ska du bl.a. undvika:

 • Injektionsbehandlingar
 • Sol eller solarium
 • Varma bad/bastu
 • Brun-utan-sol
 • Swimmingpool/havsbad

Använd en ren handduk för ansiktet när du tvättar det första gången efter din behandling. Andra behandlingar som kan ske i kombination, såsom Botox, fillers och ögonlocksplastik bör avvaktas med till dess att minst 48 timmar har passerat.

Tiden därefter

Om du vistas i solen under de två första veckorna som efterföljer din behandling bör du vara noggrann med att använda solskyddsfaktor (minst SPF 20).

                           

Våra hudterapeuter

Våra produkter

Produkter

Alternativ behandling

Kemisk peeling