Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Sök efter

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Dermapen är en avancerad microneedling-behandling

Boka tid

Dermapen

Dermapen är en avancerad microneedling-behandling som effektivt stimulerar produktionen av kollagen i huden. Nålbehandlingen möjliggör att näringsrika behandlingspreparat med aktiva ämnen kan slussas ner i huden på djupet och resultatet blir en föryngring av huden, ökad fasthet samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Hudproblem såsom t.ex. acneärr, orenheter, fina linjer, pigmentering och stora porer kan effektivt behandlas med Dermapen.

Behandlingen går att liknas vid en fraktionerad laserbehandling men med kortare återhämtningstid och med möjligheten att behandla alla hudtyper och hudtoner.

 

Pris från 1 500 kr

Behandlingstid

30-60 minuter

Behandlingsområden

Ansikte, hals och dekolletage

Effektiv mot

Acneärr, porer, spänstfattig hud och fina linjer

Rekommenderas

Att göras i kur, ca 3 behandlingar

Hur går behandlingen till?

Under en och samma Dermapen-behandling skapas 1300 mikrokanaler per sekund i huden med hjälp av 12 sterila engångsnålar. Detta skapar en kontrollerad skada i huden som effektivt säkerställer upptaget av de aktiva ämnen som används. Nålarna går olika djupt ner i huden beroende på vilka indikationer/hudproblem som behandlas. En behandling tar ca 30-60 minuter och skräddarsys alltid efter kundens hudtillstånd och kondition, önskemål och problem. Innan behandling ska du bland annat undvika brun-utan-sol och injektionsbehandlingar.

Dermapen kan bland annat behandla följande indikationer

  • Vissa typer av ärr, till exempel acneärr
  • Huduppstramning
  • Fina linjer
  • Åldrad och spänstfattig hud
  • Stora porer och milier
  • Vissa typer av pigmenteringar

Ansiktsbehandling utförd med medicinsk hudvård kemisk peeling av hudterapeut

Swipa för att se fler

Efter behandlingen

Rodnad kan uppstå direkt efter behandlingen och kan sitta kvar i ett till två dygn. Det kan även hetta till och svida lite i huden, detta är dock övergående. De flesta kan utan problem gå tillbaka till arbetet dagen efter behandlingen. Det är viktigt att skydda huden efter en Dermapen-behandling. I 48 timmar efter behandlingen ska du bl.a. undvika: injektionsbehandlingar, sol eller solarium, varma bad/bastu, brun-utan-sol och swimmingpool/havsbad.

Behandlingen skräddarsys alltid

Hur många behandlingar som behövs är individuellt men för bästa resultat rekommenderas en kur där behandlingarna sker med ca 2-8 veckors mellanrum. Behandlingen föregås alltid av en kostnadsfri hudkonsultation som med fördel kan bokas i samband med behandlingen.

Våra produkter

Produkter

Alternativ behandling

Kemisk peeling