Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Kemisk peeling med AHA-syror

En kemisk peeling har en hudförbättrande och föryngrande effekt på huden. Med hjälp av AHA-syror kan bl.a. hy med pigmentfläckar, acne och mycket porer förbättras avsevärt och bli slätare.

Många drömmer om att ha porslinshy, och med hjälp av en kemisk peeling-behandling kan man komma en bit på vägen. Med våra kemiska peelingar exfolieras hudens översta lager, som består av döda hudceller. Genom att stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som kan täppa igen porerna och ge huden ett ojämnt och fjälligt intryck, av nya celler. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och slätare utseende. Kemisk peeling gynnar även oren aknehud då pH-värdet i huden blir lägre, vilket skapar en ogynnsam miljö för bakterier. Behandlingsformen förebygger även att finnar och pormaskar täpper till huden.

Är du intresserad av en kemisk peeling i Stockholm?

Tveka då inte på att höra av dig till oss på Nordiska Kliniken. Vi har lång erfarenhet av kemisk peeling i Stockholm. Boka tid här!

Kemisk peeling – Pris från 1 300 kr

Behandlingstid

30-45 minuter

Behandlingstillfällen

1-4 tillfällen

Egenskaper

Ger lyster, uppstramning, minskar linjer och pigmenteringar

Expressbehandling

Passar perfekt när man har ont om tid

Hur går det till?

Behandlingen inleds med en noggrann rengöring, varefter den kemiska peelingen appliceras med en pensel. Styrkan på peelingen avgörs av vilken hudtyp man har. Peelingen verkar i några minuter, och avlägsnas sedan med hjälp av en pH-neutraliserare.

Det kan ibland krävas flera behandlingar för att uppnå bästa möjliga resultat.

 

Fördelar med Kemisk peeling

  • Ger dig glans och lyster genom att ta bort överflödigt fett på huden, samt rengör porerna på djupet.
  • Bleker dina pigmentfläckar samt motverkar begynnande rynkor, storporig och ojämn hud.
  • Ger ett vackert och jämnt intryck.

De kemiska peelingar vi utför är alla CE-märkta och FDA-godkända.

Retinol Peeling NeoStrata

Retinol Peeling (ProSystem) är en högeffektiv kemisk peeling från NeoStrata. Behandlingen lämpar sig för dig som önskar förbättrad hudstruktur, ökad lyster samt spänst i huden. En ökad stimulans av hudens egna produktion av hyaluronsyra och kollagen är även en av fördelarna med ProSystem Retinol Peel.   Peelingen appliceras på kliniken och sedan avlägsnar man själv peelingen efter ca 3-8 timmar beroende på den egna hudtypen. Behandlingen är kraftfullt exfolierande och ger upphov till fjällning i några dagar efter peelingen avlägsnats.

Våra hudterapeuter arbetar alltid resultatinriktat och skräddarsyr alla behandlingar utifrån önskemål och förutsättningar.

Vi arbetar med produkter som är synbart effektiva vid många olika hudtyper och hudproblem. Se våra produkter.

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken