Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Kemisk peeling med AHA-syror för resultat

En kemisk peeling har en hudförbättrande och föryngrande effekt på huden. En AHA-peeling tar hjälp av AHA-syror för att förbättra och släta ut hy mot bland annat pigmentfläckar, acne och mycket porer.

Många drömmer om att ha porslinshy, och med hjälp av en kemisk peeling-behandling kan man komma en bit på vägen. Med våra kemiska peelingar exfolieras hudens översta lager, som består av döda hudceller. Genom att stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som kan täppa igen porerna och ge huden ett ojämnt och fjälligt intryck, av nya celler. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och slätare utseende. Ett högt pH-värde i huden skapar en gynnsam miljö för bakterier – en kemisk peeling gör att pH-värdet blir lägre, och kan därför gynna en aknehud. Behandlingsformen förebygger även att finnar och pormaskar täpper till huden. Behandlingsformen förebygger även att finnar och pormaskar täpper till huden.

Är du intresserad av en kemisk peeling i Stockholm?

Tveka då inte på att höra av dig till oss på Nordiska Kliniken. Vi har lång erfarenhet av kemisk peeling i Stockholm. Boka tid här!

Nordic Retinol Boost

Nordic Retinol Boost är en högeffektiv kemisk peeling med produkter från NeoStrata. Behandlingen lämpar sig för dig som önskar förbättrad hudstruktur, ökad lyster samt spänst i huden. En ökad stimulans av hudens egna produktion av hyaluronsyra och kollagen är även en av fördelarna med Nordic Retinol Boost

Peelingen appliceras på kliniken och sedan avlägsnar man själv peelingen efter ca 3-8 timmar beroende på den egna hudtypen. Behandlingen är kraftfullt exfolierande och ger upphov till fjällning i några dagar efter peelingen avlägsnats.

Nordic Instant Peel AHA -peeling

Nordic Instant Peel är en AHA-peeling med produkter från Neostrata eller Exuviance som förbättrar hudens kondition. Behandlingen lämpar sig för dig som önskar en förbättrad hudkvalitet genom en slätare, friskare och fastare hud. Nordic Instant Peel lämnar även huden återfuktad och utjämnad.

 

Behandlingen med AHA-peeling sker på kliniken där produkten appliceras i hela ansiktet och får under en kort tid verka innan den neutraliseras. Rekommenderat är att följa upp med lämpliga hudvårdsprodukter, rådfråga gärna din hudterapeut vid behandlingstillfället.

Hur går en kemisk peeling till?

Behandlingen inleds med en noggrann rengöring, varefter den kemiska peelingen appliceras med en pensel. Styrkan på peelingen avgörs av vilken hudtyp man har. Peelingen verkar i några minuter, och avlägsnas sedan med hjälp av en pH-neutraliserare.

Det kan ibland krävas flera behandlingar för att uppnå bästa möjliga resultat.

 

Fördelar med Kemisk peeling

  • Ger dig glans och lyster genom att ta bort överflödigt fett på huden, samt rengör porerna på djupet.
  • Bleker dina pigmentfläckar samt motverkar begynnande rynkor, storporig och ojämn hud.
  • Ger ett vackert och jämnt intryck.

De kemiska peelingar vi utför är alla CE-märkta och FDA-godkända.

 

Kemisk peeling – Pris från 1 300 kr

Behandlingstid

30-45 minuter

Behandlingstillfällen

1-4 tillfällen

Egenskaper

Ger lyster, uppstramning, minskar linjer och pigmenteringar

Expressbehandling

Passar perfekt när man har ont om tid

Vanliga frågor och svar om kemisk peeling / AHA-peeling

Hur hjälper kemisk peeling mot acne?

Acne uppstår när talgkörteln har en överproduktion av talg och talgkörtelns öppning blockeras av en keratinpropp. Vid kemisk peeling löses proppen upp och talgkörteln töms på djupet i stället för att blossa ut i finnar eller utslag. Kemisk peeling är därför en effektiv behandling mot acne.

Hur får jag bästa effekt av kemisk peeling?

Efter behandlingen blir din hud extra mottaglig för nyttiga vitaminer och antioxidanter. Genom att kombinera kemisk peeling med hudvårdsprodukter som innehåller dessa ämnen kan du maximera effekten av din behandling.

Vilket resultat kan jag förvänta mig av kemisk peeling?

Kemisk peeling bidrar till en hudföryngring och ger dig en slätare hy. Under behandlingen byts de döda hudceller som täpper till hudens porer, och som ger ett ojämnt och fjälligt utseende på äldre hy, ut mot nya. De nya, friska hudcellerna gör huden yngre – inifrån och ut.

Hur ofta kan man göra AHA-peeling?

Hur ofta en AHA-peeling ska utföras beror på individen, men i regel kan behandlingen upprepas var 2-4:e vecka.

Våra hudterapeuter arbetar alltid resultatinriktat och skräddarsyr alla behandlingar utifrån önskemål och förutsättningar.

Vi arbetar med produkter som är synbart effektiva vid många olika hudtyper och hudproblem. Se våra produkter.

Swipa för att se fler

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken