Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Pris från 2 000 kr

Behandlingstid

30 minuter

Behandlingsområden

Ansikte, hals, dekolletage och händer

Behandlingstillfällen

1-4 tillfällen

Hållbarhet

3-6 månader

Filorga Meso-Needling

Filorga NCTF är en vitaliserande vitamincocktail som innehåller fuktgivande hyaluronsyra samt olika vitaminer, mineraler och antioxidanter som absorberas direkt i huden.

Om Filorga Meso-Needling med NCTF Vitamincoctail

Med behandlingstekniken Meso-needling används en avancerad medicinsk roller. Rollerns syfte är att stimulera kollagen- och elastinproduktion samt att leverera aktiva substanser till djupare hudlager, genom att skapa microkanaler i huden. Under en behandling skapas ca 250.000 mikroskopiska hål, vilket gör att huden lätt tar upp vitamincocktailen (NTCF) som används vid behandlingen. Huden får en omedelbar lyster och en kraftig cellstimulering och det långsiktiga resultatet ger en fastare och mer ungdomlig hud. NCTF (New Cellular Treating Factor) är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen, samt reparerar vävnad genom att påverka celldelningen och blodcirkulationen.

Behandling

Fyra behandlingar rekommenderas, med 2-3 veckors mellanrum. Därefter touch-up behandling 2-3 gånger per år. Behandlingen genomförs av våra certifierade hudterapeuter och tar ca 30 minuter. Behandlingen påverkar inte dina vardagssysslor i någon större utsträckning.

Läs mer

Vi arbetar med produkter som ger synbara resultat vid behandling av många olika hudtyper och hudproblem.

Våra produkter

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken