Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Hollywood peel

Hollywood peel är en effektiv hudföryngringsmetod som ger huden ny lyster och ökad släthet. Carbon laser peeling, som behandlingen även kallas, är en peeling-behandling med laser där yttersta lagret i huden peelas. Gamla/döda hudceller försvinner och lämnar huden fräsch och jämn. En ansiktsbehandling med extra lyxkänsla.

Fördelar med Hollywood peel

  • Slätare hud
  • Ny lyster
  • Ytliga rynkor och stora porer reduceras
  • Minskar pigmentfläckar
  • Förbättrar hudtonen
  • Gör huden fastare

På Nordiska Kliniken utför vi inte längre Hollywood peel utan har ersatt denna med behandlingar som ger likvärdiga och/eller kraftfullare resultat. Vill du veta mer om vilken behandling som kan vara ett bra alternativ för dig? Boka en konsultation till någon av våra hudterapeuter här.

Hollywood peel med Q-terra Q10

Vi erbjuder marknadens bästa lasermaskin, Q-terra Q10, för denna populära behandling, även känd som ”Hollywood peeling”. Q-terra Q10 är den senaste lasermaskinen på marknaden och är utvecklad för att kunna erbjuda skräddarsydda behandlingar efter individuella behov. Behandling med Q-terra Q10 är både skonsam och effektiv.

Q-terra Q10 gör det möjligt att utföra behandlingar som exfoliering och carbon peeling, båda starkt efterfrågade i Hollywood. Behandlingen är både skonsam och säker.

Q-terra Q10 är en utveckling av föregångaren Q7 med Q-switchad Nd YAG laser. Q-terra Q10 kan även utföra tatueringsborttagning, pigmentborttagning och aknebehandling helt utan ärrbildning, vilket gör modellen till en av de allra bästa produkterna på marknaden.

Vem kan behandlas?

Alla patienter, oavsett ålder eller hudtyp kan behandlas med Hollywood peel.

Efter behandling

Behandlingen ger inga som helst biverkningar och ingen eftervård behövs. Tänk dock på att vårda din hud med bra produkter från till exempel IMAGE Skincare, NeoStrata eller Exuviance.