Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Peeling by Nordiska

Nordiska Kliniken erbjuder flera effektiva behandlingar för alla hudtyper och hudproblem. Från enzymbaserade till starkare peelings med AHA-och BHA syra.

Peelingen är baserad på organisk Aloe Vera och botaniska extrakt vilket gör den skonsam men väldigt effektiv. Med hjälp av olika koncentrat av aktiva ingredienser skräddarsyr vi sedan din behandling efter dina behov och önskemål.

En Peeling By Nordiska är perfekt för dig att göra om du känner dig glåmig, obalanserad, trött och hängig i huden. Den hjälper till att stärka upp huden på djupet och motverkar hudens nedbrytning från alla de yttre miljöpåfrestningar vi utsätts för dagligen.

 

Pris från 1 800 kr

Behandlingstid

35-45 minuter

Behandlingstyp

En skräddarsydd peeling efter behov

Ingredienser

Botaniska extrakt blandat med koncentrerade syror

Effektiv för

Lyster, fukt, näring, acne, linjer, rynkor, pigment och känslig hud/rosacea

Hur går behandlingen till?

Det yttersta lagret av döda hudceller peelas bort, stimulerar cellförnyelsen och bygger upp kollagenet i huden. Med Peeling by Nordiska jobbar vi på fina linjer, rynkor, solskadad och ojämn hud samt tilltäppta porer och känslighet. Efter en Peeling by Nordiska fortsätter de aktiva ingredienserna att jobba i din hud i upp till två veckor. För bästa resultat rekommenderar vi att man gör en kur på 4-6 behandlingar samt att underhålla huden med rätt produkter hemma. Du lämnar kliniken med en fantastiskt lyster!

Våra produkter

Produkter

Alternativ behandling

Kemisk peeling