Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Fotona – vår fraktionerade laser

Behandling med fraktionerad laser

Vi introducerar vår fraktionerade laser, Fotona som erbjuder en unik metod för fraktionerad hudföryngring. Den riktar sig noggrant mot ojämnheter i huden och lämnar den omgivande friska huden orörd. Värmen från laserenergin stimulerar också produktionen av nytt kollagen, vilket hjälper till att förbättra hudens utseende och struktur.

Behandlingar som kan utföras med fraktionerad laser inkluderar bland annat:

Swipa för att se fler

Avancerad teknik för en säker behandling

Med en fraktionerad laser skjuts laserstrålar djupt ner i huden och bildar mikroskopiska hål som stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastin i huden.

Fotona använder en speciell teknik som kallas VSP (Variable Square Pulse). Denna teknik gör att lasern kan arbeta mycket effektivt. Den kan justeras för att antingen ta bort ett tunt lager av huden eller värma upp huden utan att ta bort något. Detta gör att du kan skräddarsy behandlingen för att uppnå de resultat dina patienter vill ha.

Oslagbara resultat

Med Fotona kan vi erbjuda ett suveränt redskap för hudföryngring. Maskinen behandlar tack vare metoden med fraktionerad laser även mer djupgående rynkor och ärr med både bättre och mer långvarigt resultat än exempelvis en laserbehandling med erbium.