Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Det senaste på marknaden- nya SmaXel Co2 laser

Vi introducerar vår fraktionerade laser, SmaXel Co2. Med en mängd olika behandlingar att välja mellan ger SmaXel en säker behandling med kortare behandlingstid och överlägsna resultat.

SmaXel Co2 laser bygger på ny, unik teknik som innebär snabbare och effektivare behandlingar inom traditionella områden. Dessutom finns möjlighet till behandling av ytliga blodkärl, acnebehandling (acneärr), pigmentfläckar, vårtor och fibrom.

Vår nya fraktionerade laser möjliggör även behandlingar som ansiktspeeling, hudföryngring, hudåtstramning, rynkborttagning och borttagning av leverfläckar.

Behandling med SmaXel

Med hjälp av laserljus och radiofrekvens i kombination värmer vi upp pigmentet (vid t.ex. en ev. pigmentförändring) till en nivå där det koagulerar. Efter ca två veckor har större delen av pigmentet försvunnit. Ibland kan ytterligare några behandlingar behövas med några veckors mellanrum. Behandlingarna med vår SmaXel-laser utförs av läkare och ger ett enastående resultat.

Swipa för att se fler

Avancerad teknik för en säker behandling

Med en fraktionerad laser skjuts laserstrålar djupt ner i huden och bildar mikroskopiska hål som stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastin i huden.

Till skillnad från andra Co2-lasrar har SmaXel en inbyggd randomizer som bidrar till en systematisk fördelning av laserstrålarna som skjuts ut. På så sätt hinner de olika delarna i huden kylas ner under behandlingen och minskar risken för brännskador. SmaXel ger ett bättre och mer långvarigt resultat. Även behandlingstiden blir kortare med SmaXel.

Oslagbara resultat

Med SmaXel Co2 från Synos kan vi erbjuda ett suveränt redskap för hudföryngring. Maskinen behandlar tack vare metoden med fraktionerad laser även mer djupgående rynkor och ärr med både bättre och mer långvarigt resultat än exempelvis en laserbehandling med erbium.

SmaXel Co2 har en extra hög punktdensitet per kvadradcentimeter vilket gör att den ger ett långsiktigt och fullgott resultat på en kortare behandlingstid än andra maskiner för kirurgisk laser.

Exempel på behandlingar med SmaXel Co2