Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Swipa för att se fler

Laserbehandling Hår - Marknadens bästa behandlingsalternativ

Laser är den mest effektiva behandlingen för permanent hårborttagning av oönskad hårväxt. Vår behandling, Soprano Titanium, ger ett snabbare ingrepp och mindre smärta tack vare modern teknik med aktiv nedkylning.

Laserbehandling hår – med kompetens och erfarenhet

På Nordiska Kliniken utförs samtliga av våra laserbehandlingar för borttagning av hår av våra specialutbildade och auktoriserade hudterapeuter, i nära samarbete med våra läkare. Kontinuerliga specialistutbildningar inom medicinsk hudvård och specialistutbildningar säkerställer att du alltid får den bästa behandlingen av hudterapeuter och läkare som är ständig uppdaterade med de senaste behandlingsmetoderna.

Få tjockare hår med Hair filler

Lider du av oönskat håravfall? Med behandlingen Dr.CYJ Hair filler kan du få tjockare hår, stimulerad hårväxt och motverka håravfall på en och samma gång. Med hjälp av patenterade biomimetiska peptider och en revolutionerande teknik kan du återfå förlorat hår – något som bland annat kan drabba den som lider av ärftligt eller åldersrelaterat håravfall eller alopecia areata. Behandlingen lämpar sig också väl för den som har genomgått en hårtransplantation eller som vill förebygga framtida håravfall.

Hitta rätt behandling genom att välja område

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken