Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Stimulera hårväxt med Dr. CYJ Hair Filler

Dr.CYJ Hair filler verkar för att motverka håravfall, ge tjockare hår och stimulera hårväxt med hjälp av revolutionerande teknik och patenterade biomimetiska peptider. Om du har genomgått en hårtransplantation och önskar en behandling för att få tjockare hår är Hair filler också ett bra komplement som kan ge dig ett fylligt resultat.

Motverka håravfall med Dr.CYJ Hair Filler från Caregen

Dr.CYJ Hair Filler passar dig som bland annat vill stimulera hårväxt för att återfå förlorat hår eller motverka håravfall. Nordiska Kliniken använder sig av Hair Filler från Caregen, en global ledare inom forskning av Biomimetiska Peptider och tillväxtfaktorer, där Dr.CYJ Hair Filler är ett resultat av mångårig vetenskaplig medicinsk forskning.

Forskningsföretaget Caregen har bland annat patenterad formel på flertalet biomimetiska peptider och Dr.CYJ Hair Filler är en CE-märkt produkt som innehåller 7 patenterade peptider.

Hair filler – håravfall behandling

Många lider av håravfall. Behandling med Hair filler består av en revolutionerande teknik, baserad på hyaluronsyra tillsammans med peptider och kan användas som förebyggande behandling mot håravfall. Formulan är framtagen för att stärka hårcellerna och återuppliva skalpen, och därmed även förbättra hårets tjocklek samt stimulera hårväxt. Behandlingen passar även dig som har genomgått hårtransplantation för att öka dina chanser för mer och ännu tjockare hår.

Pris från 2 900 kr

Resultat

Tjockare hår

Fördelar

Närmast smärtfritt

Behandlingstillfällen

4 behandlingar

Tid mellan behandling

2 veckor

Hur fungerar Dr.CYJ Hair Filler?

Peptider är korta kedjor av aminosyror som förekommer naturligt i kroppen. Varje peptid har olika egenskaper som verkar på sitt speciella sätt. Formulan i Dr.CYJ Hair Filler verkar genom att peptiderna kommunicerar till kroppens celler att stimulera hårväxt och stoppa håravfall. Peptiderna väcker liv i vilande hårsäckar genom att öka blodflödet i hårbottens minsta vener och bidrar även till att hårsäckarna blir större, förebygger celldöd, maximerar bildandet av nya hårsäckar och aktiverar stamceller.

Behandlingen möjliggör inte enbart bättre hårkvalitet utan även starkare hårstrån som har mer lyster och färg.

Vem kan behandlas?

Hair Filler passar många olika patienter. Däribland personer som:

 • Har Alopecia Areata
 • Har Ärftligt håravfall
 • Har Åldersrelaterat håravfall
 • Har genomgått hårtransplantation
 • Vill ha tjockare hår och stimulera hårtillväxten
 • Vill motverka håravfall
 • Har torr hårbotten och problem med torrt hår och mjäll

Boka kostnadsfri rådgivning hos specialutbildade Injektionssjuksköterskor.

Fördelar med Hair Filler:

 • Stimulerar hårväxt
 • Ger tjockare hår
 • Motverkar håravfall
 • Stärker hårsäckarna
 • Mycket effektiv mot alopecia
 • Hjälper till att förbättra blodcirkulationen till hårbotten
 • Minskar torrhet i hårbotten

Hur går det till?

Dr.CYJ Hair Filler injiceras i hårbotten på det område som ska behandlas eller där håret har tunnats ut. Injiceringen gör att blodcirkulationen ökar i de mindre kärlen i hårbotten, vilket stimulerar hårtillväxt.

På Nordiska Kliniken utförs behandlingen av specialutbildade Injektionssjuksköterskor och behandlingen föregås alltid av en kostnadsfri konsultation.

Hur många behandlingar behövs?

Det är rekommenderat att genomgå minst 4 behandlingar med 2 veckors mellanrum för optimalast resultat. Därefter kan man fortsätta med 2-3 behandlingar med en månad mellanrum om man önskar. Hur länge effekten håller efter behandling är individuellt, men kan vara synlig i cirka 1 år. För att förbättra/bibehålla resultatet kan behandlingen upprepas både under och efter denna period.

Biverkningar

Behandlingen kan ge måttlig svullnad och smärta samt blåmärken i det behandlade området. Detta är oftast övergående inom 72 timmar.

Hur snabbt ger behandlingen resultat?

Kliniska studier visar att hårtätheten ökade med 22,3% i genomsnitt och hårtjockleken ökade med 26% i genomsnitt jämfört med före behandlingen, enbart efter 8 veckor.

Vill du veta mer om Dr.CYJ Hair filler?

Kontakta oss för att boka in en kostnadsfri konsultation hos en av våra utbildade Injektionssjuksköterskor, för Dr.CYJ Hair filler.

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken