Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vad är Hydrafacial?

Hydrafacial är en icke-invasiv behandlingsteknik som genom hydradermabrasion dränerar, djuprengör, peelar, återfuktar och slussar in serum på djupet i en och samma behandling. Hydrafacial är en ansiktsbehandling som ger omedelbart synliga och kännbara resultat.

Hydrafacials förmåga att både återfukta huden samtidigt som man exfolierar och djuprengör gör Hydrafacial unik på marknaden, huden blir full av lyster och djupt återfuktad.

Vad är hydradermabrasion?

Hydradermabrasion är en våtslipning som innebär att man slipar och stimulerar huden med hjälp av vatten, det är därför en mycket skonsam och behaglig behandling anpassad efter din huds behov. Genom Hydrafacials unika vakuumteknologi lyfter man upp och tar bort orenheter som pormaskar, talg och döda hudceller som sedan sköljs bort med hjälp av vatten och samlas i en behållare.

Vad kan man behandla med Hydrafacial?

  • Fina linjer och rynkor
  • Förbättrar hudens fasthet och elasticitet
  • Ger ny lyster och jämnar ut hudtonen
  • Fet och acnebenägen hud rengörs och förbättras
  • Återställer hudens fuktbalans
  • Förminskar stora och synliga porer

När kan man göra en Hydrafacial-behandling?

En regelbunden Hydrafacial-behandling håller din hud fräsch och ren på djupet, men den fungerar också utmärkt inför särskilda tillfällen då du vill känna dig extra fin i huden. Hydrafacial är en utmärkt behandling att använda som ett komplement till din vanliga hudvårdsrutin, antingen som en förberedande behandling för andra hudvårdsbehandlingar såsom Dermapen, IPL eller laser, alternativt som en kompletterande djuprengöring under en vanlig ansiktsbehandling. En Hydrafacial-behandling är, tack vare sin skonsamma metod, smärtfri och ger omedelbara resultat.

Hur går en behandling till?

En ansiktsbehandling med Hydrafacial är uppdelad i fyra steg.

Steg 1: Rengöring och exfoliering. I detta steg öppnas porerna upp och döda hudceller avlägsnas, detta förbereder huden för djupare rengöring och lämnar ytan ren och fräsch.

Steg 2: Kemisk peeling. I andra steget sker en peeling med hjälp av glykol-, och salicylsyra. Detta hjälper till att lösa upp smuts och andra partiklar från porerna på ett skonsamt sätt.

Steg 3: Djuprengöring av porer och orenheter. Under steg tre fokuserar behandlingen på att rengöra tilltäppta porer och orenheter på djupet genom ett vakuumsug.

Steg 4: Införsel och återfuktning. Under det sista steget slussar man ner antioxidanter och hyaluronsyra i huden för att återfukta, stärka hudens egna barriär och för att mjukgöra. Detta hjälper huden att få både näring och ett naturligt skydd mot yttre påfrestningar.

Hydrafacial - Pris från 1 795 kr

Behandlingstid

30-60 minuter

Behandlingsområden

Ansikte, ögon, läppar

Effektiv mot

Acneärr, porer, torr hud, spänstfattig hud och fina linjer

Olika behandlingar med Hydrafacial

Signature, 30 min

Hydrafacial Signature är behandlingen som på 30 minuter rengör, exfolierar, avlägsnar orenheter och återfuktar med hjälp av Hydrafacials patenterade teknik. Behandlingen förser huden med AHA/BHA och peptider och passar dig som vill ha en snabb men effektiv, rengörande och återfuktande behandling.

Deluxe, 45 min

Hydrafacial Deluxe riktar sig till dig som önskar få en extra boost. Utöver alla grundläggande steg i Hydrafacial som rengöring, exfoliering, portömning och återfuktning kompletteras denna behandling med en booster som anpassas efter din huds behov. Behandlingen avslutas sedan med LED-ljus som lugnar huden efter behandling och stimulerar hudens egna kollagenproduktion.

Platinum, 60 min

Hydrafacial Platinum är som den låter, behandlingen riktar sig till dig som vill få ut det lilla extra. Det som främst skiljer Platinumbehandlingen åt från Signature och Deluxe är att behandlingen inleds med en grundlig och genomgående lymfdränagemassage för att kicka igång hudens lymfsystem för en fördjupad behandling.

Perk Eye

Perk Eye är behandlingen för dig som vill arbeta på ögonområdets fina linjer och ge ett piggare samt mer återfuktat intryck. Går att få som en egen behandling eller som tillägg till någon av Hydrafacials ansiktsbehandlingar.

Perk Lip

Perk Lips är behandlingen för dig som vill rengöra och återfukta läpparna. Denna behandling passar perfekt för dig som har tendens att få torra och fnasiga läppar men även för dig som vill ge läpparna en fuktboost och få en plumpande effekt på köpet. Går att få som en egen behandling eller som ett tillägg till någon av Hydrafacials ansiktsbehandlingar.

Skräddarsydd behandling

En Hydrafacial-behandling anpassas efter din huds behov och förser din hud med näringsämnen som antioxidanter, peptider och fukt i form av hyaluronsyra.

Hydrafacial - behandlingen för dig som önskar effektiv djuprengöring och uppfräschning av huden

Inför en Hydrafacial-behandling

Inför din Hydrafacial-behandling ska du undvika:

  • Starka syror och exfoliering två veckor innan behandling
  • Solning 72 timmar innan behandling
  • Starka hudvårdsprodukter 48 timmar innan behandling

Efter en Hydrafacial-behandling

Efter din behandling lämnar du kliniken med en fräsch hud full av lyster som rengjorts på djupet. Du bör efter din behandling undvika att sola inom 72 timmar efter din behandling och även undvika starka hudvårdsprodukter i ca 48 timmar efter din behandling.

Kontakta oss för att boka en Hydrafacial-behandling på Nordiska Kliniken i Stockholm.
                           

Våra hudterapeuter