Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Ansiktsbehandlingar efter just din hudtyp

Nordiska Kliniken erbjuder en mängd olika ansiktsbehandlingar, anpassade till olika hudtyper och problem. Vi behandlar allt från rosacea och akne till mogen och livlös hud.

Det finns många olika typer av hudproblem. Det är därför viktigt att få rätt behandling som tar hänsyn till just dina behov. Även om man har en problemfri hud behöver det inte innebära att den är underhållsfri. Ju äldre man blir desto långsammare blir cellförnyelsen, liksom kollagen- och elastinproduktionen, och vår naturliga hyaluronsyra i huden bryts ned. För att man ska behålla spänst, elasticitet och lyster i huden är bra hudvård viktigt. En ansiktsbehandling med bra produkter ger goda förutsättningar för att din hud ska må bra och till exempel kunna suga åt sig de näringsämnen som finns i ansiktskrämer.

Vi erbjuder skräddarsydda klinikbehandlingar på 30, 60 eller 75 minuter anpassat efter just dina behov. Behandlingarna utförs av våra duktiga hudterapeuter. Vi ger även rekommendationer på vad du själv kan göra hemma för uppnå ett optimalt resultat. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och delaktig i behandlingen hos oss.

Ont om tid? Då är vår säsongsbaserade expressbehandling Nordic Summer perfekt för dig!

Vi är glada över att få arbeta med de medicinskt utvecklade hudvårdsserierna Exuviance och NeoStrata samt IMAGE Skincare i de ansiktsbehandlingar vi erbjuder. Dessa produkter är effektiva för många olika hudtyper och vid hudproblem såsom:

  • För tidigt åldrad hy/solskadad hy
  • Torr, glåmig och uttorkad hy
  • Fina linjer och rynkor
  • Pigmentfläckar
  • Akne/fet hy med benägenhet att få finnar
  • Stora porer
Våra produkter

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken