Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Ansiktsbehandlingar efter just din hudtyp

Nordiska Kliniken erbjuder en mängd olika ansiktsbehandlingar, anpassade till olika hudtyper och problem. Till oss kan du komma för ansiktsbehandling av allt från rosacea och akne till mogen och livlös hud.

Det finns många olika typer av hudproblem. Det är därför viktigt att få rätt behandling som tar hänsyn till just dina behov. Även om man har en problemfri hud behöver det inte innebära att den är underhållsfri. Ju äldre man blir desto långsammare blir cellförnyelsen, liksom kollagen- och elastinproduktionen, och vår naturliga hyaluronsyra i huden bryts ned. För att man ska behålla spänst, elasticitet och lyster i huden är bra hudvård viktigt. En ansiktsbehandling med bra produkter ger goda förutsättningar för att din hud ska må bra och till exempel kunna suga åt sig de näringsämnen som finns i ansiktskrämer.

Kompletterande ansiktsbehandling

Hydrafacial kan användas som ett komplement till andra ansiktsbehandlingar och är en innovativ behandlingsteknik som kan dränera, djuprengöra, peela, återfukta och tillföra serum på djupet under en och samma behandling. Behandlingen passar de flesta hudtyper och ger omedelbart synliga och kännbara resultat.

Skräddarsydda ansiktsbehandlingar på klinik

Vi erbjuder skräddarsydda klinikbehandlingar på 30, 60 eller 75 minuter anpassat efter just dina behov. Samtliga ansiktsbehandlingar utförs av våra duktiga hudterapeuter. Vi ger även rekommendationer på vad du själv kan göra hemma för att uppnå ett optimalt resultat. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och delaktig i behandlingen hos oss.

Ont om tid? Då är vår behandling Mesoéclat perfekt för dig!

Medicinskt utvecklade hudvårdsserier

Vi är glada över att få arbeta med de medicinskt utvecklade hudvårdsserierna Mesoestetic, NeoStrata samt IMAGE Skincare i de ansiktsbehandlingar vi erbjuder. Dessa produkter är effektiva för många olika hudtyper och vid hudproblem såsom:

  • För tidigt åldrad hy/solskadad hy
  • Torr, glåmig och uttorkad hy
  • Fina linjer och rynkor
  • Pigmentfläckar
  • Akne/fet hy med benägenhet att få finnar
  • Stora porer
Våra produkter

Hur ofta bör man göra en ansiktsbehandling?

För personer med särskilda hudproblem, som akne eller åldrande hud, rekommenderar vi professionella ansiktsbehandlingar med flera kurer för en mer intensiv och målinriktad behandling. För att bibehålla resultatet bör du komplettera dessa med en konsekvent hemvårdsrutin som främjar en sund hud. Våra hudterapeuter kan hjälpa till att skapa en anpassad behandlingsplan för skräddarsydda ansiktsbehandlingar baserat på dina individuella behov och mål.

Vad händer med huden när man blir äldre?

När man blir äldre förlorar huden med tiden sin elasticitet och fasthet. Produktionen av kollagen och elastin, som är proteinerna som ger huden dess struktur och elasticitet, minskar. Detta kan leda till att rynkor och fina linjer bildas, särskilt runt områden som ansiktet, halsen och händerna. Äldre hud kan också uppleva pigmentförändringar som leder till ojämn hudton, mörka fläckar (åldersfläckar eller leverfläckar) och ljusare områden. Detta beror på en ökad ansamling av melanin, det pigment som ger huden dess färg. Med en ansiktsbehandling kan du skapa förutsättningar för att din hud ska må bra i många år framöver.

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken