Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Patientberättelse – Bröstförstoring

Ellinor 27 år, LPG-terapeut från Eskilstuna

Patient Nordiska Kliniken bröstförstoring operation

Att göra om eller förstora brösten är verkligen ingen stor sak idag. Flera av mina vänninor har gjort det, och de som inte har det verkar fundera på det. Brösten var nog den kroppsdel jag var mest nöjd med när jag var yngre. Men efter två barn hade de tappat formen, och när jag fick lite extra pengar över så ville jag unna mig en liten ”uppdatering”. Jag kände inte till Nordiska Kliniken sedan tidigare, men letade runt på nätet en del, och efter att både kliniken och kirurgen Patrik Höijers namn dykt upp några gånger i väldigt positiva ordalag, så bokade jag in en konsultation. Den kändes otroligt bra och överhuvudtaget så slogs jag av hur väl omhändertagen jag kände mig genom hela processen, hur vänliga och proffsiga alla var. Jag var lite nervös inför narkosen eftersom jag aldrig hade blivit sövd tidigare, men narkosläkaren var så lugn och pedagogisk att jag kände mig helt trygg. Brickan med smörgåsar och annat man fick vid uppvaknandet var en härlig liten överraskning.

Nu har det gått åtta månader sedan operationen och brösten börjar ”sätta sig”, det tar ju en stund innan de hittar formen. Jag är otroligt nöjd. Ärren, i bröstvecken, är supersmå och syns knappt alls. Brösten ser helt naturliga ut, vilket var viktigt för mig, jag tycker inte att det är snyggt när man ser att de är ”gjorda”. Jag tränar som vanligt sedan flera månader tillbaka, både springer och går på gym. Inga problem alls.

Jag lade till ett par år på Trygghetsgarantin, kostnaden blir ganska marginell i det stora hela. Jag kan inte tänka mig att jag kommer att använda mig av den, men det kan man ju inte veta innan.

Patientberättelse – Bröstförstoring

Linda 36 år, Intensivvårdssjuksköterska från Västerås

Jag visste redan innan jag skaffade barn att jag ville göra en bröstrekonstruktion efter eventuella graviditeter, detta då en nära anhörig till mig hade gjort det efter att ha fött och ammat flera barn. Det kändes därför som ett naturligt steg för mig att få återskapa mina bröst jag haft innan jag fick barn. Nordiska Kliniken kände jag till sedan tidigare då jag genomgick en bukplastik hos Patrik Höijer ett tag innan min bröstoperation så jag kände mig trygg och bekväm i mitt val av klinik. Det resultat jag hade förväntat mig var inte i närheten av det faktiska resultatet, det var helt över förväntan. Patrik är otroligt duktig på det han gör och stödet från narkospersonalen var fantastisk, tack vare dem kunde jag släppa min nervositet och sövas i ett lugn.
Upplevelsen från min operation var väldigt positiv, lugn och skön. Jag upplevde en stor trygghet i allt, från det att jag klev in på kliniken tills dess att jag åkte hem. Det har nu gått ett år och det har gjort mycket för mitt välmående. Jag ville ha ett naturligt resultat som passade min kropp, som inte såg tillgjort ut utan gav ett intryck av en fyllig byst och det har jag idag. Brösten känns som en naturlig del av mig igen och jag kan äntligen klä mig i det jag vill samt trivs i – och samtidigt få känna mig fin!

Hitta rätt behandling genom att välja område

Patientberättelse – Bröstförstoring

Sarah 44 år, affärsutvecklare och tvåbarnsmamma från Äppelviken

Jag hade egentligen inte särskilt små bröst, men hade alltid tilltalats av tanken på att ha en större byst. Så efter att jag fått barn bestämde jag mig för att unna mig själv en bröstförstoring. Tyvärr blev jag inte nöjd med resultatet av ingreppet hos den första kliniken jag gick till, och fick återkomma flera gånger för korrigeringar. Då jag fortfarande inte var nöjd, började jag se mig om efter andra kliniker. Jag hade hört talas om Nordiska Kliniken tidigare, men gick också till en del andra på konsultationer. Det var framförallt att jag blev så sakligt och professionellt bemött som gjorde att jag bestämde mig för Nordiska Kliniken. De var inte ”säljande” utan kändes väldigt seriösa, och jag fick realistiska förväntningar på hur resultatet kunde bli. Jag kände mig sedd. Dessutom var Trygghetsgarantin en viktig del – när jag gått tillbaka till den andra kliniken för nya operationer så hade jag fått betala för dem själv. Nu visste jag att jag inte skulle behöva betala mer om jag inte blev nöjd.

Hela behandlingsprocessen gick jättesmidigt och alla, från receptionisterna till sjuksköterskorna, var otroligt proffsiga. Det var som att de höll en i handen hela tiden och känslan på kliniken var familjär och varm.

Och jag blev jättenöjd med resultatet, så det blir inte aktuellt med några fler operationer för mig. Brösten känns som att de är anpassade till min kropp. Jag vill inte upplevas som ”storbystad” utan bara som att jag har fylliga bröst. Jag känner mig inte hämmad i vardagen längre. Ärren är för övrigt redan nästan osynliga, bara fyra månader efter operationen.

Mathilda, 30 år, om sin fettfrysningsbehandling

”Jag trodde inte att det var möjligt att bli av med min dubbelhaka utan kirurgi. Nu skäms jag inte längre över min profil och är så glad att jag testade CoolSculpting. Är jättenöjd helt enkelt!”

Läs mer om CoolSculpting

Cillan, 44 år, om sin ögonlocksplastik

”Efter min övre ögonlocksplastik slipper jag att se trött och glåmig ut. Stort tack till Mattias och all annan personal för fint bemötande!”

Läs mer om ögonlocksplastik

Erika, 35 år, om sin Mommy makeover

”Förtroende och tillit är det viktigaste för mig, vilket verkligen Nordiska Kliniken har levererat fullt ut. Tack!”

Läs mer om Mommy makeover

   

Lisa, 26 år, om sin bröstförstoring

”Jag är så otroligt glad att jag valde Patrik som kirurg och att jag fått dem snyggaste brösten någonsin!!”

Läs mer om bröstförstoring

Mikael, 51 år, om sin fettsugning

”Nordiska Klinikens vänliga och seriösa bemötande plus löfte om full diskretion var det som fick mig att välja dem.”

Läs mer om fettsugning

Ulrika, 32 år, om sin bröstförminskning

”Vill bara att du/ni ska veta HUR fantastiska ni är på Nordiska Kliniken. Så varm stämning och all personal verkar helt fantastisk. Är så glad att ni utförde operationen.”

Läs mer om bröstförminskning

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden