Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Mommy makeover

En mommy makeover är ett populärt ingrepp att göra efter en graviditet. Den kan innebära en bukplastik, där eventuella magmuskler sys ihop, och bröstförstoring med bröstlyft, där alla ingrepp kombineras. Andra kombinationer är till exempel bröstlyft och fettsugning.

Att bli mamma är för många det viktigaste och mest fantastiska som händer i livet, men graviditet och amning lämnar spår på kroppen som är svåra att bli av med, oavsett diet eller träning. Det är varken självcentrerat eller fåfängt att ta hand om sig själv, eller att vilja känna sig attraktiv och självsäker. Att få tillbaka en positiv självbild kan även underlätta kontakten med familjen och det sociala livet. Mycket av det som sker med kroppen under och efter en graviditet går inte att påverka eller kontrollera. Syftet med en mommy makeover är att återställa kroppen och det finns en rad olika kirurgiska alternativ att välja mellan, och att kombinera: bröstlyft med eller utan implantat, kroppsskulptering med fettsugning, bukplastik, åtgärd av ytliga kärl och åderbråck samt ögonlocksplastik.

Vi utformar en individuell behandlingsplan för dig och använder moderna metoder för att minimera obehag och återhämtningstid. Allt för att du ska få ett säkrare resultat och snabbt kunna återgå till ditt normala liv.

Hur går jag tillväga för att utföra ingreppet?

Alla kirurgiska ingrepp föregås av en konsultation med en kirurg. Där kommer du att få genomgå en klinisk undersökning och en noggrann analys av just din problematik. Du får också heltäckande information kring de behandlingsalternativ som passar dig och dina förutsättningar bäst.

Läs mer

Swipa för att se fler

Casefilm

”När jag fött barn var det som att min kropp hade tagits ifrån mig, jag kände inte igen mig själv. Värst var det med magen som inte gick att träna bort. Det gjorde mig obekväm, speciellt på gymmet och på stranden.”

Klicka på filmen för att se hela filmen om Mias bukplastik.

Klicka för att se film

Vad är Body Contouring?

Plastikkirurg Pehr Sommar berättar om Body Contouring.

Klicka för att se film

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden