Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Marcus Ehrström
Specialist i plastikkirurgi, överläkare

Dr Marcus Ehrström utbildades till läkare vid Karolinska Institutet i Stockholm och blev specialist i allmänkirurgi 2004 och plastikkirurgi 2012 på Karolinska Universitetssjukhuset.

Dr Ehrström har en lång och gedigen erfarenhet som bröstkirurg vid universitetskliniker i Stockholm med inriktning mot rekonstruktion efter bröstcancer och har även internationell erfarenhet som överläkare i Sydafrika, Nya Zealand, Australien och Mellanöstern.

Dr Ehrström har arbetat som rekonstruktiv plastikkirurg vid bröstsektion på Karolinska Universitetssjukhuset och varit ansvarig för patientgruppen med hudöverskott efter stor viktnedgång samt bukväggsdefekter.

2004 blev Dr Ehrström Med Dr. vid Karolinska Institutet på en avhandling om aptitreglering efter viktminskningsoperation och var vid det tillfället verksam som obesitaskirurg vid Danderyds Sjukhus. Sedan dess har Dr Ehrström utvecklat en unik erfarenhet av hela vårdförloppet från viktminskningsoperationen till den efterföljande plastikkirurgin av överskottshud och ansvarar nu som plastikkirurg för patientgruppen vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Dr Ehrström bedriver aktiv forskning vid Karolinska Universitetssjukhuset med inriktning mot bröstplastik, komplikationer efter body contouring samt immunförsvarets roll vid infektion och psoriasis.

Sedan 2012 arbetar Dr Ehrström med estetisk plastikkirurgi med särskild inriktning mot bröstplastik och fettransplantationer, body contouring efter stor viktnedgång, ögonlocksplastik, ansiktslyft samt alla former av injektionsbehandlingar.

Dr Ehrström är medlem i Sveriges Läkarförbund, Svensk Plastikkirurgisk Förening, Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi, Svensk Kirurgisk Förening, Svensk Bröstkirurgisk Förening och Svensk Mikrokirurgisk Förening.

Läs mer

Marcus Ehrström

Dr Marcus Ehrström är medlem i:
— Sveriges Läkarförbund
— Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi
— Svensk Plastikkirurgisk Förening
— Svensk Kirurgisk Förening
— Svensk Bröstkirurgisk Förening
— Svensk Mikrokirurgisk Förening

     

     Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi

Vill du boka tid hos Marcus Ehrström?

Klicka på knappen för att komma till vår online-bokning.

Boka tid

Läkare

På Nordiska Kliniken finns en erfaren och välutbildad grupp av läkare med specialistkompetens och bred erfarenhet från den estetiska och rekonstruktiva branschen. De har alla stor vana av vetenskapligt arbete och genomgår kontinuerligt nya utbildningar och kurser för nya behandlings- och operationstekniker.

För dig som patient garanterar vi att våra kirurger utför ingrepp helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat. Det är självklart för oss att du alltid skall känna dig trygg och bli väl omhändertagen, oavsett vilken läkare du söker hos oss.

Vår expertis består av specialistläkare inom plastikkirurgi, dermatologi samt anestesi- och intensivvård.

Läs mer

Injektionssjuksköterskor

Injektionssjuksköterskorna på Nordiska Kliniken innehar sjuksköterskelegitimation från Socialstyrelsen och har genomgått ett flertal omfattande specialutbildningar inom estetiska injektionsbehandlingar. De genomgår kontinuerligt nya kurser och utbildningar för nya behandlingstekniker. Men tekniken är bara en del – för injektionsbehandlingar är känsla för symmetri och balans minst lika viktigt för ett lyckat behandlingsresultat. Vi är stolta över att våra injektionssjuksköterskor med sin expertis och långa erfarenhet tillhör de allra bästa i landet.

Nordiska Kliniken garanterar att våra injektionssjuksköterskor utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat. Det är en självklarhet att du ska alltid skall känna dig trygg och bli väl omhändertagen hos oss, oavsett vilken injektionssjuksköterska du träffar.

Läs mer

Hudterapeuter

Nordiska Kliniken erbjuder ett brett utbud av laser- och hudvårdsbehandlingar, från CoolSculpting/fettfrysning och hårborttagning till klassiska ansiktsbehandlingar och Dermapen. Oavsett om dina besvär berör problemhy, acneärr, oönskade fettdepåer eller generande hårväxt, så har våra auktoriserade hudterapeuter kunskap och erfarenhet att hjälpa dig. På Nordiska Kliniken individanpassar vi alla behandlingar utifrån varje patients önskemål och förutsättningar. Genom att ständigt hålla oss uppdaterade när det gäller det senaste inom medicinsk hudvård kan vi alltid erbjuda bästa möjliga behandling för var och en som kommer till oss.

Läs mer

Alexandra Lindbergh

Alexandra Lindbergh

Aukt. Hudterapeut

Emma_K_hudterapeut

Emma Kinnerström

Aukt. Hudterapeut

Emma_L_hudterapeut

Emma Lagnetoft

Aukt. Hudterapeut

Carolina Ryberg

Carolina Ryberg

Aukt. Hudterapeut

Signe Wennström

Signe Wennström

Aukt. Hudterapeut

Louise Cederqvist

Diplomerad LPG-terapeut