Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Sök efter

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Danielle Fa
Injektionssjuksköterska

Specialistsjuksköterska Danielle Fa fick sin sjuksköterskeexamen 1985 i Gävle och arbetar sedan år 2010 hos oss på Nordiska Kliniken. Danielle är specialiserad inom alla typer av estetiska injektionsbehandlingar och har arbetat med detta sedan 1996. Danielle hör därmed till den lilla skara i Sverige som började väldigt tidigt med estetiska injektionsbehandlingar. Danielles erfarenhet och kompetens inom området gör henne till en av de mest rutinerade och skickliga behandlarna i branschen.

Idag har Danielle spetskompetens inom området och kan kallas för injektionsexpert med över ca 200 000 utförda behandlingar. Danielle har även vidareutbildat sig, både i Sverige men också utomlands i bland annat i England, Schweiz, Frankrike, Monaco, Italien och Spanien.

Behandlingarna som Danielle utför ger snabba och säkra resultat och är effektiva och närmast smärtfria. Ingen, eller väldigt kort, konvalescens behövs.

Läs mer

Danielle Fa innehar certifierad utbildning från:
— Galderma/Q-Med (Restylane & Azzalure)
— Allergan (Juvederm & Vistabel/Botox)
— Teoxane (Teosyal)
— 
Vivacy (Stylage)

 

Tider hos Danielle kan endast bokas via telefon eller mail. Kontakta oss!

Läkare

På Nordiska Kliniken finns en erfaren och välutbildad grupp av läkare med specialistkompetens och bred erfarenhet från den estetiska och rekonstruktiva branschen. De har alla stor vana av vetenskapligt arbete och genomgår kontinuerligt nya utbildningar och kurser för nya behandlings- och operationstekniker.

För dig som patient garanterar vi att våra kirurger utför ingrepp helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat. Det är självklart för oss att du alltid skall känna dig trygg och bli väl omhändertagen, oavsett vilken läkare du söker hos oss.

Vår expertis består av specialistläkare inom plastikkirurgi, dermatologi samt anestesi- och intensivvård.

Läs mer

Injektionssjuksköterskor

Injektionssjuksköterskorna på Nordiska Kliniken innehar sjuksköterskelegitimation från Socialstyrelsen och har genomgått ett flertal omfattande specialutbildningar inom estetiska injektionsbehandlingar. De genomgår kontinuerligt nya kurser och utbildningar för nya behandlingstekniker. Men tekniken är bara en del – för injektionsbehandlingar är känsla för symmetri och balans minst lika viktigt för ett lyckat behandlingsresultat. Vi är stolta över att våra injektionssjuksköterskor med sin expertis och långa erfarenhet tillhör de allra bästa i landet.

Nordiska Kliniken garanterar att våra injektionssjuksköterskor utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat. Det är en självklarhet att du ska alltid skall känna dig trygg och bli väl omhändertagen hos oss, oavsett vilken injektionssjuksköterska du träffar.

Läs mer

Hudterapeuter

Nordiska Kliniken erbjuder ett brett utbud av laser- och hudvårdsbehandlingar, från CoolSculpting/fettfrysning och hårborttagning till klassiska ansiktsbehandlingar och Dermapen. Oavsett om dina besvär berör problemhy, acneärr, oönskade fettdepåer eller generande hårväxt, så har våra auktoriserade hudterapeuter kunskap och erfarenhet att hjälpa dig. På Nordiska Kliniken individanpassar vi alla behandlingar utifrån varje patients önskemål och förutsättningar. Genom att ständigt hålla oss uppdaterade när det gäller det senaste inom medicinsk hudvård kan vi alltid erbjuda bästa möjliga behandling för var och en som kommer till oss.

Läs mer

Alexandra Lindbergh hudterapeut nordiska kliniken

Alexandra Lindbergh

Aukt. Hudterapeut

Carolina Rydberg hudterapeut nordiska kliniken

Carolina Ryberg

Aukt. Hudterapeut

malin brinde hudterapeut nordiska kliniken

Malin Brinde

Aukt. Hudterapeut

Nordiska Kliniken logo

Lisa Branér

Aukt. Hudterapeut

Nordiska Kliniken logo

Emma Kansell

Aukt. Hudterapeut

Nordiska Kliniken logo

Signe Wennström

Aukt. Hudterapeut

Laser & Estetik Stockholm har blivit Nordiska Kliniken

Välj vilken sida du vill besöka

Till Nordiska Kliniken Till Laser & Estetik Västerås