Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Said Saidian
Specialist i plastikkirurgi, överläkare

Dr Said Saidian studerade medicin vid Linköpings Universitet och är legitimerad läkare sedan 2001. Därefter har han arbetat på heltid med kirurgi och genomgått sin plastikkirurgiska specialistutbildning i både Sverige och Norge.

Said har en lång och omfattande erfarenhet inom både rekonstruktiv plastikkirurgi (sedan 2004) och estetisk plastikkirurgi (sedan 2011). Han har varit verksam som överläkare i plastikkirurgi vid Sykehuset Telemark (Skien/Porsgrunn), Oslo Universitetssykehus (Rikshospitalet) och Norrlands Universitetssjukhus.

Dr Saidian har en bred plastikkirurgisk kompetens och har specialiserat sig inom kroppsformande kirurgi med särskild inriktning mot fettsugning, fettransplantationer till stuss (BBL), bröst och läppar samt överarms-, lår- och bukplastik samt bröstplastik. Said utför även en del injektionsbehandlingar med fillers och Botox.

Dr Said Saidian är en av de plastikkirurger som utfört flest fettsugnings- och BBL-operationer i Norden och håller högsta kvalitet med fokus på patienternas välbefinnande.

Läs mer

Dr Said Saidian är medlem i:

— Sveriges Läkarförbund
— Svensk Plastikkirurgisk Förening
— Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi
— Svensk Förening för Rekonstruktiv Mikrokirurgi
— Svensk Handkirurgisk Förening
— Den Norske Legeforening
— Norsk Plastikkirurgisk Forening
— European Academy of Facial Plastik Surgery (EAFPS)
— International Confederation for Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS)

     

Vill du boka tid hos Said Saidian?

Klicka på knappen för att komma till vår online-bokning.

Boka tid

Läkare

På Nordiska Kliniken finns en erfaren och välutbildad grupp av läkare med specialistkompetens och bred erfarenhet från den estetiska och rekonstruktiva branschen. De har alla stor vana av vetenskapligt arbete och genomgår kontinuerligt nya utbildningar och kurser för nya behandlings- och operationstekniker.

För dig som patient garanterar vi att våra kirurger utför ingrepp helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat. Det är självklart för oss att du alltid skall känna dig trygg och bli väl omhändertagen, oavsett vilken läkare du söker hos oss.

Vår expertis består av specialistläkare inom plastikkirurgi, dermatologi samt anestesi- och intensivvård.

Läs mer

Injektionssjuksköterskor

Injektionssjuksköterskorna på Nordiska Kliniken innehar sjuksköterskelegitimation från Socialstyrelsen och har genomgått ett flertal omfattande specialutbildningar inom estetiska injektionsbehandlingar. De genomgår kontinuerligt nya kurser och utbildningar för nya behandlingstekniker. Men tekniken är bara en del – för injektionsbehandlingar är känsla för symmetri och balans minst lika viktigt för ett lyckat behandlingsresultat. Vi är stolta över att våra injektionssjuksköterskor med sin expertis och långa erfarenhet tillhör de allra bästa i landet.

Nordiska Kliniken garanterar att våra injektionssjuksköterskor utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat. Det är en självklarhet att du ska alltid skall känna dig trygg och bli väl omhändertagen hos oss, oavsett vilken injektionssjuksköterska du träffar.

Läs mer

Hudterapeuter

Nordiska Kliniken erbjuder ett brett utbud av laser- och hudvårdsbehandlingar, från CoolSculpting/fettfrysning och hårborttagning till klassiska ansiktsbehandlingar och Dermapen. Oavsett om dina besvär berör problemhy, acneärr, oönskade fettdepåer eller generande hårväxt, så har våra auktoriserade hudterapeuter kunskap och erfarenhet att hjälpa dig. På Nordiska Kliniken individanpassar vi alla behandlingar utifrån varje patients önskemål och förutsättningar. Genom att ständigt hålla oss uppdaterade när det gäller det senaste inom medicinsk hudvård kan vi alltid erbjuda bästa möjliga behandling för var och en som kommer till oss.

Läs mer

Alexandra Lindbergh

Alexandra Lindbergh

Aukt. Hudterapeut

Emma_K_hudterapeut

Emma Kinnerström

Aukt. Hudterapeut

Emma_L_hudterapeut

Emma Lagnetoft

Aukt. Hudterapeut

Carolina Ryberg

Carolina Ryberg

Aukt. Hudterapeut

Signe Wennström

Signe Wennström

Aukt. Hudterapeut

Louise Cederqvist

Diplomerad LPG-terapeut