Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Martin Halle
Specialist & docent i plastikkirurgi, överläkare

Om doktor Martin Halle

Dr Martin Halle är legitimerad läkare efter studier vid Karolinska Institutet (KI) och har sedan 2003 arbetat med plastikkirurgi på ett Universitetssjukhus i Stockholm. Han blev färdig specialist i plastikkirurgi 2008, disputerade 2010 och är sedan 2020 docent i plastikkirurgi vid Karolinska Institutet.

År 2015 blev Martin överläkare vid ett Universitetssjukhus i Stockholm med ansvar för den mikrokirurgiska sektionen och har sedan dess haft ett fokus på avancerade rekonstruktioner efter huvud-, hals- samt bröstcancer. Martin är även ordförande i Svensk förening för rekonstruktiv mikrokirurgi och har varit svensk plastikkirurgisk representant inom European Union of Medical Specialists (UEMS) och European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

Doktor Martin Halle har sedan 2017 arbetat deltid inom estetisk kirurgi och kommer senast från Art Clinic där han varit verksam fram till 2024. Martin har ett särskilt intresse inom bröst-, buk- och ansiktskirurgi och är även ansvarig för det svenska bröstimplantatregistret, BRIMP. Martin bedriver aktiv forskning och utveckling inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi och är en ofta anlitad föreläsare vid internationella plastikkirurgiska kongresser. Martin är även vetenskaplig ledamot och före detta styrelsemedlem inom Europeisk förening för estetisk plastikkirurgi (ESAPS).

Läs mer

Martin Halle

Dr Martin Halle är medlem i:
— Sveriges Läkarförbund
— Svensk Plastikkirurgisk Förening
— Svensk Mikrokirurgisk Förening
— Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi
— European Association of Plastic Surgeons (EURAPS)
— European Society of Aesthetic Plastic Surgery (ESAPS)

     

Vill du boka tid hos Martin Halle?

Klicka på knappen för att komma till vår online-bokning.

Boka tid

Läkare

På Nordiska Kliniken finns en erfaren och välutbildad grupp av läkare med specialistkompetens och bred erfarenhet från den estetiska och rekonstruktiva branschen. De har alla stor vana av vetenskapligt arbete och genomgår kontinuerligt nya utbildningar och kurser för nya behandlings- och operationstekniker.

För dig som patient garanterar vi att våra kirurger utför ingrepp helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat. Det är självklart för oss att du alltid skall känna dig trygg och bli väl omhändertagen, oavsett vilken läkare du söker hos oss.

Vår expertis består av specialistläkare inom plastikkirurgi, dermatologi samt anestesi- och intensivvård.

Läs mer

Injektionssjuksköterskor

Injektionssjuksköterskorna på Nordiska Kliniken innehar sjuksköterskelegitimation från Socialstyrelsen och har genomgått ett flertal omfattande specialutbildningar inom estetiska injektionsbehandlingar. De genomgår kontinuerligt nya kurser och utbildningar för nya behandlingstekniker. Men tekniken är bara en del – för injektionsbehandlingar är känsla för symmetri och balans minst lika viktigt för ett lyckat behandlingsresultat. Vi är stolta över att våra injektionssjuksköterskor med sin expertis och långa erfarenhet tillhör de allra bästa i landet.

Nordiska Kliniken garanterar att våra injektionssjuksköterskor utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat. Det är en självklarhet att du ska alltid skall känna dig trygg och bli väl omhändertagen hos oss, oavsett vilken injektionssjuksköterska du träffar.

Läs mer

Hudterapeuter

Nordiska Kliniken erbjuder ett brett utbud av laser- och hudvårdsbehandlingar, från CoolSculpting/fettfrysning och hårborttagning till klassiska ansiktsbehandlingar och Dermapen. Oavsett om dina besvär berör problemhy, acneärr, oönskade fettdepåer eller generande hårväxt, så har våra auktoriserade hudterapeuter kunskap och erfarenhet att hjälpa dig. På Nordiska Kliniken individanpassar vi alla behandlingar utifrån varje patients önskemål och förutsättningar. Genom att ständigt hålla oss uppdaterade när det gäller det senaste inom medicinsk hudvård kan vi alltid erbjuda bästa möjliga behandling för var och en som kommer till oss.

Läs mer

Alexandra Lindbergh

Alexandra Lindbergh

Aukt. Hudterapeut

Emma_K_hudterapeut

Emma Kinnerström

Aukt. Hudterapeut

Emma_L_hudterapeut

Emma Lagnetoft

Aukt. Hudterapeut

Carolina Ryberg

Carolina Ryberg

Aukt. Hudterapeut

Signe Wennström

Signe Wennström

Aukt. Hudterapeut

Louise Cederqvist

Diplomerad LPG-terapeut