Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vad är CoolSculpting / fettfrysning?

CoolSculpting, även känt som fettfrysning, är en icke-kirurgisk behandling som säkert och effektivt fryser bort fett. Så kallat ”envist” fett som varken träning eller diet biter på, kan reduceras med hjälp av fettfrysning genom en CoolSculpting-behandling.

Fettfrysning helt utan kirurgi

Det finns ett flertal områden på kroppen där envist fett sätter sig, t.ex. magen, insida lår, kärlekshandtag eller armarna (s.k. gäddhäng). Tack vare fettfrysning via CoolSculpting är det nu möjligt att frysa bort fett, helt utan kirurgi.

Överväger du CoolSculpting i Stockholm?

Då är du varmt välkommen till oss på Nordiska Kliniken. Vi har lång erfarenhet av fettfrysning / CoolSculpting i Stockholm. Vi hjälper dig att frysa bort fettceller och att forma kroppen utan kirurgi. Boka konsultation idag!

CoolSculpting – fungerar det?

CoolSculpting är den enda ledande icke-kirurgiska behandlingen som effektivt, säkert och permanent kan avlägsna och frysa bort fett från kroppen. Vid en fettfrysning behövs inga nålar, inga särskilda dieter och innebär ingen konvalescens.

Mer än 4 miljoner fettfrysning-behandlingar har genomförts över hela världen och behandlingen är godkänd av FDA (amerikanska motsvarigheten till Läkemedelsverket) och har EU:s CE-märkning.

Vad kostar CoolSculpting? – Pris från 10 000 kr

eller delbetala 438 kr /månaden

Behandlingstid

1-3 timmar

Fördelar

Ingen kirurgi eller smärta

Metod

Världsledande inom fettfrysning

Tillbaka på jobbet

Direkt

Hur fungerar CoolSculpting?

CoolSculpting gör det möjligt att frysa ned och avlägsna fettceller utan att skada omkringliggande vävnader tack vare dess s.k. Anti-Freeze Detect System. Genom att tillsätta kontrollerad kyla extraheras energi från fettcellen som därmed dör, då fettceller är extremt känsliga för kyla. När fettceller dör startar en naturlig process i kroppen som stegvis reducerar fettlagrets tjocklek. Denna process pågår i upp till 4 månader.

Synbart och mätbart resultat

CoolSculpting resulterar i synbar och mätbar reducering (ca 20-25%) av fett på de områden på kroppen som behandlats. Fettcellerna som behandlats är borta för gott. Redan efter tre veckor kan du se en märkbar skillnad, och det slutgiltiga resultatet uppnås efter en till fyra månader.

Under behandlingen kan du sitta eller ligga ned bekvämt och läsa, arbeta på en laptop eller se på film.

 

För vem passar fettfrysning med CoolSculpting?

En CoolSculpting-behandling är lämplig för dig som inte överväger kirurgi, men som ändå vill förändra kroppsformen. Det är däremot inte utformat som en metod för viktnedgång för överviktiga.

Då varje enskild patient är unik, med unika förutsättningar och önskemål, rekommenderar vi alltid en skräddarsydd behandlingsplan som tas fram tillsammans med våra utbildade hudterapeuter vid konsultationstillfället.

CoolSculpting – Hur många behandlingar behövs?

Det räcker ofta med endast en behandling, men i vissa fall kan det behövas 2-3 behandlingar.

Områden som kan behandlas

 • Mage (putmage)
 • Lår (ridbyxlår & insida lår)
 • Kärlekshandtag
 • Armar (gäddhäng)
 • Bh-valk
 • Knä
 • Haka (dubbelhaka)
 • Manliga bröst/gynekomasti (i vissa fall)

Swipa för att se fler

Hur går jag tillväga för att genomgå behandlingen?

Behandling utförs av våra utbildade hudterapeuter och föregås alltid av en kostnadsfri konsultation. Vid flertalet CoolSculpting-behandlingar erhåller du en viss rabatt. Kontakta oss för mer information.

Boka konsultation

Fördelar

 • Tar bort envist fett som varken kost eller träning biter på.
 • De som är genetiskt lagda att endast lägga på sig fett på t.ex. låren kan med fördel behandlas.
 • För den som inte överväger kirurgi är en CoolSculpting-behandling ett bra alternativ då varken lokalbedövning eller narkos behövs.
 • Innebär ingen konvalescens och du kan återgå till ditt vanliga liv direkt efter behandlingen.

Komplikationer

Efter behandlingen kan det behandlade området bli svullet och du kan få övergående blåmärken, rodnad, kramper och smärta under en till två veckor.

Hos oss kan du delbetala din operation eller behandling

Låna kr

Betala ca kr /mån

0 kr

60 000 kr

*Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 60.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 995 kr, adm.avgift ca 59 kr/mån, blir ca 4%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.