Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Sök efter

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

CoolSculpting fryser bort oönskade fettdepåer

Boka konsultation

CoolSculpting

CoolSculpting är en icke-kirurgisk behandling som säkert och effektivt fryser bort oönskade fettdepåer. Så kallat ”envist” fett som varken träning eller diet biter på, kan reduceras med hjälp av CoolSculpting.

Det finns ett flertal områden på kroppen där envist fett sätter sig, t.ex. magen, insida lår, kärlekshandtag eller armarna (så kallat gäddhäng). Tack vare CoolSculpting är det nu möjligt att ta bort detta fett, helt utan kirurgi.

CoolSculpting är den enda ledande icke-kirurgiska behandlingen som effektivt, säkert och permanent fryser och avlägsnar oönskade fettdepåer från din kropp. Det behövs inga nålar, inga särskilda dieter och innebär ingen konvalescens.

Mer än 4 miljoner behandlingar har genomförts över hela världen och behandlingen är godkänd av FDA (amerikanska motsvarigheten till Läkemedelsverket) och har EU:s CE-märkning.

Läs mer

Pris från 10 000 kr

eller delbetala 438 kr /månaden

Behandlingstid

1-3 timmar

Fördelar

Ingen kirurgi eller smärta

Metod

Världsledande inom fettfrysning

Tillbaka på jobbet

Direkt

Så fungerar CoolSculpting

CoolSculpting gör det möjligt att frysa ned och avlägsna fettceller utan att skada omkringliggande vävnader tack vare det så kallade Anti-Freeze Detect System. Genom att tillsätta kontrollerad kyla extraheras energi från fettcellen som därmed dör, då fettceller är extremt känsliga för kyla. När fettceller dör startar en naturlig process i kroppen som stegvis reducerar fettlagrets tjocklek. Denna process pågår i upp till 4 månader.

CoolSculpting resulterar i synbar och mätbar reducering (ca 20-25%) av fett på de områden på kroppen som behandlats. Fettcellerna som behandlats är borta för gott. Redan efter tre veckor kan du se en märkbar skillnad, och det slutgiltiga resultatet uppnås efter en till fyra månader.

Under behandlingen kan du sitta eller ligga ned bekvämt och läsa, arbeta på en laptop eller se på film. Du kan också passa på att t.ex. göra en Hollywood peel eller en Skinboosters-behandling samtidigt.

Lediga konsultationstider

Fyll i dina uppgifter

Din bokning är genomförd!

Kontrollera ditt personnummer

Du måste vara minst 18 år för att boka en tid.

Samtliga bekräftade bokningar till plastikkirurg debiteras med 500 kr

Tid: {{ data.booking.timeStart }}

Klicka här om du vill boka en annan tid.

För vilka passar CoolSculpting?

CoolSculpting är lämpligt för dig som inte överväger kirurgi men som ändå vill förändra kroppsformen. Det är däremot inte utformat som en metod för viktnedgång för överviktiga.

Då varje enskild patient är unik, med unika förutsättningar och önskemål, rekommenderar vi alltid en skräddarsydd behandlingsplan som tas fram tillsammans med våra utbildade hudterapeuter vid konsultationstillfället. Det räcker ofta med endast en behandling men i vissa fall kan det behövas 2-3 behandlingar.

Områden som kan behandlas med CoolSculpting

 • Mage (putmage)
 • Lår (ridbyxlår & insida lår)
 • Kärlekshandtag
 • Armar (gäddhäng)
 • Bh-valk
 • Knä
 • Haka (dubbelhaka)
 • Manliga bröst/gynekomasti (i vissa fall)

Swipa för att se fler

Hur går jag tillväga för att genomgå behandlingen?

Behandling utförs av våra utbildade hudterapeuter och föregås alltid av en kostnadsfri konsultation. Vid flertalet CoolSculpting-behandlingar erhåller du en viss rabatt. Kontakta oss för mer information.

Boka konsultation

Fördelar med CoolSculpting

 • Tar bort envist fett som varken kost eller träning biter på.
 • De som är genetiskt lagda att endast lägga på sig fett på t.ex. låren kan med fördel behandlas med CoolSculpting.
 • För den som inte överväger kirurgi är CoolSculpting ett bra alternativ då varken lokalbedövning eller narkos behövs.
 • CoolSculpting innebär ingen konvalescens och du kan återgå till ditt vanliga liv direkt efter behandlingen.

Komplikationer

Efter behandlingen kan det behandlade området bli svullet och du kan få övergående blåmärken, rodnad, kramper och smärta under en till två veckor.

Hos oss kan du delbetala din operation eller behandling

Låna kr

Betala ca kr /mån

0 kr

50 000 kr

*Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 50.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 695 kr, adm.avgift ca 45 kr/mån, blir ca 3,42%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Laser & Estetik Stockholm har blivit Nordiska Kliniken

Välj vilken sida du vill besöka

Till Nordiska Kliniken Till Laser & Estetik Västerås