Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Sunekos - behandling mot mörka ringar under ögonen

Sunekos

Sunekos förebygger och rättar till tecken på åldrande. Produkten stimulerar produktionen av elastin och kollagen samtidigt som den återställer förlorad volym och förbättrar hudens elasticitet, utan syntetiska tillsatser.

Sunekos passar dig som bl.a. vill minska ålderstecken utan att använda Botox. Sunekos tillverkas av FoU-företaget Professional Dietetics som grundades på mitten av 90-talet och som numera innehar över 40 europeiska och internationella patent på sina 50 medicintekniska produkter.

Reducerar

Mörka ringar och påsar under ögonen

Behandlingstid

Ca 15 min

Behandlingstillfällen

3-4 gånger

Tid mellan behandling

1-2 veckor

Hur fungerar Sunekos?

Sunekos har en unik formula som genom studier har visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis (som reproducerar både kollagen och elastin). En patenterad formulering av hyaluronsyra och aminosyror stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Sunekos motverkar därför åldrandet på ett naturligt sätt med hänsyn till patientens naturliga ansiktsform.

Sunekos injiceras i det område som ska behandlas och tar ca 15 minuter per behandlingsområde. Behandlingen har ingen ”down time” och man kan oftast återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen.

På Nordiska Kliniken utförs varje Sunekos-behandling av specialutbildade Injektionssjuksköterskor och behandlingen föregås alltid av en kostnadsfri konsultation.

Boka kostnadsfri rådgivning hos specialutbildade Injektionssjuksköterskor.

Vilka områden kan behandlas med Sunekos?

Sunekos kan användas på alla hudtyper. Exempel på behandlingsområden för Sunekos är:

  • Ansikte
  • Området runt ögonen (påsar och hålighet)
  • Hals
  • Dekolletage
  • Armar
  • Händer
  • Mage
  • Lår

Mörka ringar och påsar under ögonen

Patienter med mörka ringar och påsar under ögonen kan med fördel behandlas med Sunekos. Tack vare en speciellt framtagen teknik kan detta område behandlas för att stimulera nybildningen av kollagen samt elastin. Detta stärker upp huden runt ögonen och kan resultera i mindre mörka ringar och/eller påsar under ögonen.

Hur många behandlingar behövs?

Behandlingen utförs som en kur mellan 3-4 gånger och med 1-2 veckors mellanrum. En uppföljande behandling sker med ca 6 månaders mellanrum. Hur länge effekten håller efter behandling är individuellt beroende på patienten hudkvalité men generellt i sex månader innan behandlingen upprepas igen.

Sunekos: Biverkningar

Behandlingen har ingen ”down time”, däremot kan behandling runt ögonen ge tillfällig svullnad i 24-72 timmar efter behandlingen. Det är rekommenderat att undvika träning och solning till dess att svullnaden har lagt sig.

Sunekos eller tear trough?

Till skillnad från tear trough-fillers, som enbart består av hyaluronsyra, innehåller Sunekos även aminosyror. Aminosyrorna stimulerar hudens egen produktion av elastin och kollagen, vilket innebär att Sunekos förbättrar hudens struktur och elasticitet. Ingen av de två behandlingarna innebär en rynkbehandling med botox. Välkommen att boka en konsultation med en utbildad injektionssjuksköterska för att diskutera vilken behandling som skulle passa dig bäst.

Vill du veta mer om Sunekos?

Kontakta oss för att boka in en kostnadsfri konsultation hos en av våra utbildade Injektionssjuksköterskor, för Sunekos.

Dela din Nordiska upplevelse genom att använda #nordiskakliniken