Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Vad är Microtox?

Microtox är en effektiv behandling för dig som bl.a. önskar påverka hudens åldrande och struktur utan att förlora den naturliga mimiken i ansiktet. Genom att en mindre mängd Botox injiceras i huden kan man reducera rynkor och fina linjer med ett mer naturligt slutresultat än vid traditionella rynkbehandlingar.

Till skillnad från de traditionella behandlingarna för rynkor arbetar Microtox på hudens yta för att undvika att påverka ansiktsmimiken, samtidigt som behandlingen verkar lystergivande och ger ett slätare helhetsintryck med hjälp av Hyaluronsyra och vitaminer. Det unika med denna behandling är att man kombinerar Botox med vitaminer och Hyaluronsyra för ett slätare och piggare utseende.

Varför Microtox?

Man kan välja att genomgå en behandling med Microtox av flera anledningar, en av de främsta orsakerna brukar framförallt vara att man vill reducera mindre ålderstecken samtidigt som man önskar ett mer lysterfullt utseende.

Pris från 3 000 kr

Behandlingstid

30-45 minuter

Behandlingsområde

Ansikte

Hållbarhet

3-6 månader

Utförs av

Injektionssjuksköterska

Hur går behandlingen till?

Vid Microtox injicerar man en mindre mängd Botox, hyaluronsyra och vitaminer i huden som sedan absorberar produkten varpå ålderstecken reduceras, porerna drar ihop sig och lystern ökar. Behandlingen lämpar sig även för de mindre rynkorna under ögonen som annars kan vara svåra att komma åt med traditionella rynkbehandlingar.

Önskar du att enbart förbättra hudstrukturen i ansiktet utan att samtidigt reducera rynkor kan vi rekommendera en ansiktsbehandling med Dermapen eller en av Nordiska Klinikens kemiska peelingar.

Vad kan man förvänta sig?

Som patient kan man förvänta sig ett föryngrat och slätare resultat med ny lyster redan efter två veckor. Behandlingen passar både kvinnor och män som är ute efter en uppfräschning av ansiktet utan att påverka mimiken.