Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Minilyft med injektioner

Ett Minilyft med injektioner är passande för dig som upplever att du lider av ett trött, hängigt och/eller åldrat utseende. Ett minilyft är en icke-kirurgisk metod som kombinerar Botox och fillers för att ge en lyftande effekt av ansiktet, genom att återskapa volym och spänst i ansiktet. Fillers som är ett volymgivande ämne (Hyaluronsyra) tillförs för att förbättra ansiktets fundamentala support för överliggande vävnad. Botox, som är ett muskelavslappnande ämne, tillförs för att behandla statiskt fixerade muskler. Denna kombinationsbehandling är lämplig för personer som har en påbörjad åldersprocess och kan i vissa fall vara ett alternativ till ett kirurgiskt ingrepp.

Det är möjligt att ge ett ”lyft” från halsregionen, upp till mellanansiktet och slutligen övre delen av ansiktet (Minilyft Full Face + Neck). Det är även möjligt att endast genomgå lokala minilyft av t.ex. endast mellanansiktet (Minilyft Mid Face).

Pris från 8 000 kr

Behandlingstid

30-45 minuter

Hur

Med Botox och fillers

Tillbaka på jobbet

Direkt efter

Utförs av

Injektionssjuksköterska eller plastikkirurg

Hur går ett Minilyft med injektioner till?

Denise Fa, injektionssjuksköterska på Nordiska Kliniken, berättar om Minilyft.

Vi är med dig hela vägen

Klicka för att se film

Åldrandeprocessen – en vanlig orsak till behov av minilyft

Åldrandeprocessen är ofta en orsak till behovet av ett minilyft. I samband med åldrandeprocessen förändras positioneringen av ansiktsfett och vi förlorar även ansiktsfett vilket resulterar i ett insjunket utseende. Vår benstruktur förändras och skelettet bryts ner vilket resulterar i att vi förlorar stödet för överliggande vävnad. Även våra muskler förlorar sin flexibilitet och blir med åren mer statiskt fixerade och orsakar ett trött och besvärande uttryck. Med ett minilyft kan man bygga upp förlorad volym.

Innan behandlingen

Vid behandlingstillfället genomförs en noggrann analys av behandlingsområdet med hänsyn till patientens förutsättningar och önskemål. Varje behandling är individuellt anpassad och utförs enbart av injektionssjuksköterska eller plastikkirurg.

Olika typer av minilyft

1. Minilyft Full Face + Neck Kombinationsbehandling av toxin och fillers med syfte att ge ett lyft av halsregionen samt mellan- och övre ansiktet

2. Minilyft Full Face Kombinationsbehandling av toxin och fillers med syfte att ge ett lyft av ansiktet

3. Minilyft Mid Face Kombinationsbehandling av toxin och fillers med syfte att ge ett lyft av mellanansiktet

4. Minilyft Fillers Behandling med fillers vid kindbensparti i syfte att ge ett lyft vid kindområdet

Efter behandlingen

Konvalescensen efter ett minilyft är kort och du kan gå hem direkt efter behandlingen. Resultatet av fillerinjektionen syns direkt efter behandlingen medan resultatet av det muskelavslappnande ämnet (Botox) märks efter ca 3-12 dagar.

Hur går jag tillväga för att boka en behandling?

Du kan enkelt boka in din behandling via vår onlinebokning, eller kontakta oss för hjälp med bokning samt mer information om behandlingen.

Alla behandlingar sker på vår klinik, centralt belägen i hjärtat av Stockholm city

Mer information om våra lokaler

Kirurgiskt alternativ till Minilyft med injektioner

Läs om Ansiktslyft

Casefilm om injektioner

Patient på Nordiska Kliniken berättar om sin injektionsbehandling.

Klicka för att se film