Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Om att förstora läpparna

Många väljer att göra en läppförstoring temporärt med hjälp av fillers. Det vanliga är att man vill förstora läpparna för att öka volymen eller ”plutet” då man t.ex. har naturligt smala och små läppar eller då läpparna förlorat sin spänst och elasticitet på grund av åldrande. Åldrande kan även bidra till att läpparna tappar sina konturer och därmed blir rynkiga och hängiga (s.k. sura mungipor).

Kan kombineras med andra ingrepp

Fillers kan återskapa konturer och volym i läpparna och förbättra eller förändra deras form. Man kan även kombinera läppförstoring med andra ingrepp, såsom botox eller ansiktsbehandlingar, för att förfina huden runt munnen. Nordiska Kliniken erbjuder ett flertal olika produkter för läppförstoring. Vi arbetar exempelvis med flera olika fillers för läppförstoring såsom Juvéderm, Teosyal, Restylane och Stylage. Klicka dig in på respektive länk för att läsa mer om den du vill veta mer om.

Läppförstoring i Stockholm med Nordiska Kliniken

Är du intresserad av läppförstoring i Stockholm? Välkommen att boka tid hos oss. Du hittar vår klinik på Drottninggatan 33.

För fylliga och naturliga läppar

På Nordiska Kliniken är vi experter på läppförstoring. Vi har lång erfarenhet av läppförstoringar med fylliga och naturliga resultat. Oavsett om du är ute efter en liten eller stor förändring kan vi hjälpa dig. Hos oss behandlas du alltid av legitimerade sjuksköterskor och kirurger med specialistkompetens. Läs gärna mer om vår personal här.

Läppförstoring – Pris från 3 500 kr

Behandlingstid

30 minuter

Behandlingsområden

Läppvolym, sura mungipor, läppkontur med fler

Hållbarhet

6-12 månader

Behandlingsmetod

Fillers

Swipa för att se fler

Kan man ändra läpparnas form helt?

Vanliga frågor

Boka läppförstoring

Tidsbokning

Vi erbjuder exklusivitet, komfort och tillgänglighet för alla våra patienter.

Våra lokaler

Våra injektionssjuksköterskor utför sina behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat.

Våra injektionssjuksköterskor