Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Teosyal

Teosyal är en modern filler som kombinerar hög tolerans med lång hållbarhet. Den hjälper till att bevara hudens ungdomlighet och att återskapa konturer. Teosyal används för behandling och förstoring av läppar, men även för att släta ut veck och behandla rynkor och oönskade linjer i ansikte, hals och dekolletage.

Vad innehåller Teosyal?

Teosyal är en produkt i gelform som är baserad på kroppsvänlig, icke-animalisk hyaluronsyra, som är biologiskt nedbrytbar utan att efterlämnar några spår. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen. Hyaluronmolekylerna i Teosyal är krosslänkade, vilket ger behandlingen en lång hållbarhet. Proteinämne-innehållet är på en av marknadens lägsta nivåer, vilket gör att risken för eventuella biverkningar minskar drastiskt. Biverkningsfrekvensen är extremt låg jämfört med liknande preparat. Produkten tillverkas givetvis enligt gällande EU-direktiv.

Hur länge håller det?

Teosyal är långtidsverkande, men det är individuellt hur länge preparatets effekt kvarstår, beroende på kroppens fysiologi. Vissa behandlingar kan kräva en påfyllnadsbehandling för att uppnå önskat resultat. Vid behandling av linjer och rynkor brukar en uppföljning vara lämplig efter 10-12 månader. Vid behandling av läppar behövs normalt uppföljning något tidigare.

Läs mer

Pris från 2 500 kr

Behandlingstid

30 minuter

Behandlingsområden

Ansikte, händer

Innehåll

Hyaluronsyra

Hållbarhet

Ca 6-12 månader

Vilka Teosyalprodukter erbjuder vi?

Nordiska Kliniken erbjuder ett flertal Teosyalprodukter, avsedda för olika ändamål och behandlingsområden, till exempel korrigering av rynkor, linjer i pannan och skrattrynkor, läppförstoring och ansiktskonturering. En produkt för varje behandling gör det enkelt att välja. För att uppnå optimalt resultat kan produkterna givetvis användas i kombination.

 • Touch up: För alla måttligt uttalade rynkor. Perfekt för top-ups.
 • Global action: Rekommenderas för att fylla linjeformade rynkor, skadad hud, milda eller måttliga nasolabiala veck, peribuccal och glabellarynkor. Den rekommenderas för alla områden i ansiktet där rynkorna inte är alltför djupa.
 • Kiss: Särskilt framtagen för att öka läppvolym men kan med fördel användas även på andra områden, som till exempel nasolabialfåror. Hyaluronsyrans korslänkning i produkten är av sådan art att den ger lång hållbarhet och volym.
 • Deep lines: En mycket viskös produkt som rekommenderas för att fylla djupa rynkor i ansiktet, som nasolabiala veck och vertikala linjer på läppar. Beroende på djupet av rynkorna som ska behandlas, krävs en eller ibland två behandlingstillfällen för optimalt resultat.
 • Ultra deep: Med Ultra Deep kan man skapa eller återställa volym i ansiktet, återskapa ansiktskonturer, behandla djupa rynkor i tjock hud, ta bort hudveck, rätta till smärre ptos och återställa ursprungliga ansiktskurvor.
 • Ultimate: Möjliggör signifikant återställning av ansiktskonturer genom att öka den subcutana volymen (i kindben, hakkonturer och kinder), och ger en omedelbar korrektion av fördjupningar i ansiktet där huden ”saggat” ned. Dess reologiska egenskaper och stora volym ger möjlighet att skapa spektakulära resultat och perfekt ombyggnad av ansiktet.
 • Redensity I:  En återfuktande filler som ger huden en boost av fukt inifrån. Denna filler är en skinbooster som stärker huden och motverkar ålderstecken samtidigt som den ger huden lyster. Redensity I är speciellt utvecklad för att förbättra hudens elasticitet, struktur och spänst inifrån.
 • Redensity II: Är speciellt utvecklad för det sköra området runt ögonen (t.ex. för tear trough) och ger en mer naturlig och hållbar behandling av mörka cirklar runt ögonen. Dessutom ger den mindre risk för svullnad än någon annan filler på marknaden. Redensity II Eyes innehåller förutom hyaluronsyra endast naturliga ämnen som redan finns i kroppen, aminosyror, vitaminer och mineraler, som med stigande ålder slutar produceras i kroppen.
 • RHA 1-4: NYHET! Resilient Hyaluronic Acid är den första fillern som tar hänsyn till ansiktsuttryck. Den är följsam och elastisk vilket betyder att den följer ansiktsuttrycken. Den bevarar livligheten och mjukheten i ansiktet. RHA passar bäst för de mest rörliga delarna av ansiktet såsom kinder, nasobiala linjer, panna, så kallade kråksparkar och runt munnen.
 • Nr 1 är den produkt som skapar minst volym och är bäst anpassad till små fina linjer, såsom glabella, crow’s feet m.m.
 • Nr 2 lämpar sig väldigt bra för behandling av läppar, såväl kontur som fyllnad, den ger också ett bra resultat på kinder genom att den både återfuktar och skapar en viss volymökning.
 • Nr 3 använder du för att få mer volym, till exempel vid djupa nasolabialveck.
 • Nr 4 skapar mest volym, utmärkt att använda vid skulptering av ansiktet.

RHA kan med fördel kombineras med det övriga fillersortimentet från Teoxane. Exempelvis kan man lägga Ultimate på kindbenen för att sedan skapa det naturliga utseendet med hjälp av en RHA ovanpå.

Swipa för att se fler