Vi använder cookies för att spara viss information. När du använder Nordiska Klinikens hemsida godkänner du detta. Läs vår Integritetspolicy här.

Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Restylane

Restylane är en serie hyaluronsyrefillers som används för att släta ut rynkor, forma läppar och framhäva konturer. Det finns också en variant som förbättrar spänst och ton i huden. Restylane består av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen. Restylane är världens mest använda filler och har funnits i mer än 20 år. Fler än 30 miljoner behandlingar har gjorts med Restylane världen över.

Varför behövs Restylane?

Huden förändras i takt med att vi åldras. Ett av de viktigaste ämnena i huden är hyaluronsyra som binder vatten och därmed hjälper till att fukta huden inifrån och att skapa fyllighet och struktur. När vi blir äldre försämras kvaliteten på hyaluronsyra och kollagen, och elastinfibrer bryts ner. Allt det här gör att huden blir torrare och tappar spänst, vilket leder till att ålderstecken som linjer och rynkor börjar framträda.

Med Restylane injiceras ny hyaluronsyra så att dessa ålderstecken mildras eller försvinner.

Behövs bedövning?

Eftersom alla upplever smärta olika finns det varianter av Restylane med och utan inbyggd lokalbedövning, vilket kan kännas tryggt. En bedövningskräm eller en s.k. nervblockad (som den hos tandläkaren) kan också vara bra alternativ för att göra din behandling så behaglig som möjligt.

Hur länge syns effekten med Restylane?

Resultatet av en enda behandling syns omedelbart och kan vara i upp till ett år. Med en återbehandling inom 9 månader efter din första behandling, kan den synliga effekten med Restylane hålla i sig upp till 18 månader. Efter en läppbehandling kan en återbehandling behövas efter sex månader.

Hur kommer jag att se ut direkt efter behandlingen?

Eftersom behandlingen är snabb och inte något kirurgiskt ingrepp kan du utan större besvär återgå till ditt normala liv direkt efter en behandling, men räkna ändå med att du kan få reaktioner som är relaterade till injektionen. Det är vanligt att man blir röd, svullen, öm eller får klåda i området som behandlats. De här reaktionerna försvinner vanligen av sig själva inom en eller två dagar. Efter en läppbehandling kan du vara svullen något längre. Andra reaktioner kan i sällsynta fall vara i upp till två veckor. Du bör alltid diskutera dina tidigare eventuella behandlingar och sjukdomar med din behandlare i samband med rådgivningen före behandlingen. Din behandlare kan också ge mer information om eventuella reaktioner.

Läs mer

Pris från 2 700 kr

Behandlingstid

30 minuter

Behandlingsområden

Ansikte, händer

Innehåll

Hyaluronsyra

Hållbarhet

Ca 6-9 månader

Vad kan Restylane göra för mig?

Restylane finns i flera varianter som på olika sätt kan framhäva eller förbättra ditt utseende. Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återskapa förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna så finns det en Restylaneprodukt som passar.

Släta ut linjer

Linjer och rynkor kan ge ett ansikte karaktär och personlighet. Men alla linjer kanske man inte vill behålla och då kan Restylane enkelt, snabbt och säkert användas för att släta ut och jämna till. Resultatet blir naturligt och man bibehåller sitt eget utseende.

För fylligare läppar

Läpparna är ansiktets fokus och vi uppmärksammar dem ofta extra mycket. Restylane Lipp är speciellt framtagen för att på ett naturligt sätt skapa fylligare läppar, mer definierade läppkonturer eller en mer markerad amorbåge.

För ansiktskonturering och volym

Med åren förlorar vi rundheten i våra ansiktsdrag. På ett snabbt och enkelt sätt kan Restylane återskapa förlorad volym i de områden där det märks mest. Du kan också få en tydligare definierad haka eller mer markerade kindben med hjälp av Restylane.

Swipa för att se fler

Läs om våra injektionssjuksköterskor

Klicka här

Se våra filmer om andra behandlingar

Filmer