Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

En av de modernaste fillerprodukterna

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller. Den är baserad på hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animaliskt, icke-permanent ämne, som används till att fylla ut fina linjer och djupare veck, samt för att ge ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även åstadkomma ett ”ansiktslyft” utan operation eller konvalescens.

Stylage Stockholm

Är du intresserad av en behandling med Stylage i Stockholm? Tveka inte på att boka tid för en konsultation, vi har lång erfarenhet av Stylage-injektioner.

Mindre svullnad och rodnad

Stylage består av ett brett sortiment av olika fillers, som ger möjlighet att skräddarsy behandlingar efter varje individs unika behov. Alla Stylages hudfillers innehåller antioxidanten Mannitol, som resulterar i mindre svullnad och rodnad, och som dessutom gör att fillern bryts ned långsammare än andra fillersprodukter. Mannitol är en helt naturlig antioxidant som finns i bl.a. frukt och grönsaker.

Fillers av högsta kvalitet

Utvecklingsteamet med biokemisten Estelle Piron och bioteknikern Guy Vitally i spetsen, som utvecklat och patenterat Stylage, har en mycket lång erfarenhet av produkter baserade på hyaluronsyra för läkemedels- och estetikindustrin. År 2007 grundades Laboratoires Vivacy i La Ravoire i Frankrike och idag produceras ett brett utbud av högkvalitativa produkter som exporteras till över sjuttiofem länder.

Läs mer

Pris från 3 900 kr

Boka tid

Behandlingstid

30 minuter

Behandlingsområden

Ansikte, händer

Innehåll

Hyaluronsyra

Hållbarhet

Ca 6-12 månader

Hyaluronsyra – finns naturligt i din kropp

Ämnet som används i Stylage är ren, syntetiskt framställd hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns också naturligt i vår kropp och hud. Med åren bildar dock kroppen lägre halter av både hyaluronsyra och kollagen, vilket leder till att huden tappar sin elasticitet. Man injicerar Stylage i hudens rynkor och fåror för att återskapa den förlorade volymen samt för att återerövra ett naturligt och ungdomligt utseende.

Stylage M: Fyller veck och djupare linjer, nasolabialveck (veck från näsa till mun), läppar, munvinklar, djupare ärr, samt ökar volym på händernas ovansida m.m.

Stylage L: Fyller djupa veck och djupare linjer, nasolabialveck (veck från näsa till mun), djupare ärr, samt ökar volym på läppar, händer, kinder och haklinje.

Stylage XL: Återskapar volym i framför allt kinder och haklinje samt modellerar näsor. Denna produkt är mycket hållbar och används ofta i kombination med S, M, Special Lips och L för att skapa ett s.k. soft lift, ett ansiktslyft utan kirurgiskt ingrepp.

Swipa för att se fler