Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Juvéderm

Juvéderm® ULTRA filler är en färglös gel som injiceras i huden och som finns i flera olika sammansättningar. Den innehåller också bedövningsmedlet lidokain.

Hyaluronsyran som används i Juvéderm® ULTRA är icke-animalisk. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och den medverkar till att ge huden fukt och volym. En tredjedel av kroppens egen hyaluronsyra bryts naturligt ner och ersätts varje dag. Den naturligt förekommande hyaluronsyran minskar kraftigt med åldern – med Juvéderm fillers kan användas för att föryngra huden och släta ut rynkor.

Juvéderm för läppar

Användningsområdena för Juvéderm är flera och varierar med vilka sammansättningar som används. Vid användning av Juvéderm för läppar använder vi oss framför allt av Juvéderm Volift, men även andra Juvéderm fillers kan användas. Längre ner på sidan kan du se vilka fillers vi använder.

Juvéderm hållbarhet

Juvéderms hållbarhet är upp till 12 månader. När hyaluronsyra injiceras tas den initialt upp av huden, men de estetiska effekterna går tillbaka efter en viss tid. Injektionerna slätar ut tunna linjer och ansiktsveck samt gör t.ex. läpparna fylligare.

Det finns ingen övre åldersgräns för behandling mot åldrande med Juvéderm®, men patienter som har mycket tunn hud behöver en annorlunda behandling jämfört med de med tjockare hud.

FDA-godkänd

Juvéderm® är den enda familj av hyaluronsyrefillers som är godkänd av FDA (Food and Drug Administration) i USA för korrigering av måttliga till djupa rynkor och veck i upp till ett år. Hyaluronsyra används också av läkare vid medicinska behandlingar, till exempel vid ögonkirurgi och vävnadsuppbyggnad.

Juvéderm - Pris från 2 900 kr

Behandlingstid

30 minuter

Behandlingsområden

Ansikte, händer

Innehåll

Hyaluronsyra

Hållbarhet

Ca 6-12 månader

Juvéderm®-fillers som används på Nordiska Kliniken

  • Juvéderm Smile: används för behandling av munområdet. Ökar läppvolym, behandlar medeldjupa till djupa rynkor. Läppkonturer.
  • Juvéderm Voluma: återställer ansiktsvolym (kindben, kinder och haka).
  • Juvéderm Volbella: används för olika områden i ansiktet.
  • Juvéderm Volift: används t.ex. för ökning av läpparnas volym.
  • Juvéderm Volux: används främst för att återställa volym och kontur i haka och käklinje.
  • Juvéderm Ultra 3: slätar ut rynkor mellan näsan och mungiporna, och runt läpparna. Kan användas för att göra läpparna fylligare.
  • Juvéderm Ultra 4: verkar på de synligaste vecken och linjerna och förbättrar ansiktets konturer.

Swipa för att se fler

Injektionssjuksköterskor

Se vår personal här

Se vår film om injektionsbehandlingar

Filmer