Fråga oss

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Läppförstoring

Det är väldigt många som väljer att temporärt förstora läpparna med hjälp av fillers. Fillers håller i några månader, vilket gör att även många som t.ex. är oroliga att läpparna ska bli förstora väljer att förstora läpparna eftersom resultatet inte är permanent.

Om läppförstoring

Läppförstoring med fillers är en vanlig behandling att genomgå. Anledningarna kan vara många men vanligast är att man vill öka volymen eller putet då man t.ex. har naturligt smala och små läppar eller då läpparna förlorat sin spänst och elasticitet på grund av åldrande. Åldrande kan även bidra till att läpparna förlorar sin kontur och därmed blir rynkiga och hängiga (sura mungipor). Filler kan därmed återskapa konturer och volym i läpparna samt förbättra eller förändra läpparnas form. Man kan även kombinera läppförstoring med andra ingrepp så som botox eller ansiktsbehandlingar för att förfina huden runt munnen. Vi på Nordiska Kliniken erbjuder en rad olika märken för läppförstoring. Läs gärna mer om dem nedan.

Olika fillers för läppförstoring:

Juvéderm Ultra smile

Juvéderm® ULTRA SMILE är speciellt avsedd för läpparna och munområdet. Till skillnad från en del andra fillers är inte Ultra Smile kornig, vilket gör att injektionsvätskan lätt flyter ut i det behandlade området. Detta skapar ett slätt och naturligt utseende och gör även att läpparna känns släta och naturliga vid beröring. Eftersom läpparna är så känsliga har Ultra Smile utformats för att vara skonsam. Det är den första släta hyaluronsyrafillern för läppar som innehåller lokalbedövningsmedlet lidokain.

lappforstoring_nk

Juvéderm Volbella

Juvéderm® Volbella® tillhör den senaste generationens hyaluronsyrafillers för läppar. Den är skapad med den patenterade Vycross™-teknologin som ger längre hållbarhet. Teknologin innebär att produkten består av en stor andel korta hyaluronsyrakedjor med täta korslänkningar. Detta gör att Volbella är naturligt mjuk och att resultatet av en behandling varar upp till 12 månader.

Teosyal Kiss

Teosyal Kiss är produkten som är särskilt framtagen för behandling av läppvolym men kan med fördel användas på andra områden som till exempel nasolabialfåror. Hyaluronsyrans korslänkning i produkten är av sådan art att den ger lång hållbarhet och volym.

Teosyal RHA

Nyhet! Resilient Hyaluronic Acid (RHA) är den första fillern som respekterar ansiktsuttryck. Den är följsam och elastisk samt bevarar livligheten och mjukheten i det behandlade området. RHA passar bäst för de mest rörliga delarna av ansiktet såsom t.ex. runt munnen.

Restylane

Är unikt sammansatt för att ge läpparna mer volym och definition. Även för att diskret förstärka läpparna. Läppförstoring med Restylane ger ett naturligt resultat och är skapat för att hålla länge.

Priset för en läppförstoring varierar beroende på t.ex. omfattningen av behandlingen och vilken typ av behandling som behövs. Se prislistan för mer information.


Boka tid för fillers online